Select Page

MASAŽA ŽADOM

Masaža žadom

Zelenkasto kamenje, rashlađeno i zagrejano, vođeno veštim rukama po napetim leđima ima višestruko blagotvorno dejstvo na organizam. Već posle prve masaže žadom, tvrde stručnjaci, posledice stresa i toksini počeće da „beže“, a kvalitetan san neprimetno će da se prikrade.

Tradicionalno korišćeni kao nakit da prizovu ljubav, donesu novac i štite od zle sreće kamenčići od žada sve češće su u kozmetičkim salonima, spa centrima i kućama masaže.

U mnogim kulturama postoji verovanje da je za organe koji su naročito na udaru stresa žad idealan, kao i za podsticanje izbacivanja toksina iz organizma. Upravo zbog tih osobina, ali i blagotvornog uticaja na ćelije i ljudski organizam u celosti, telo ima korisnog saveznika koji mu pomaže da ojača svoje odbrambene snage i pospeši sposobnost samoizlečenja.

I od vizuelnog kontakta sa žadom imamo koristi jer kamen zelene boje deluje umirujuće na oči, a samim tim i na celo telo. Međutim, kombinovana masaža rashlađenim i zagrejanim kamenjem žada otvara nove vidike i to ne samo kada je o relaksaciji reč.

Kamenje se rasporedi po telu, a zatim stručna osoba započinje masažu u kojoj toplota igra ključnu ulogu. Različita temperatura kamenja podstiče cirkulaciju, jača imuni sistem i utiče na poboljšanje sna, obećavaju stručnjaci za masažu žadom.

Da bi užitak bio potpun, a masaža bezbedna, žad se posebno obrađuje. Komadi zelenog minerala sečeni su tako da ne budu jednoličnog oblika i veličine, a zatim se posebna pažnja posvećuje brušenju kako bi krajnji proizvod nežno i svilenkasto dodirivao kožu tokom masaže. Ostaje samo da se prepustimo magiji zelenog kamenja, eteričnih ulja i sigurnim rukama profesionalnih masera.

Za zdrav život važni su balans, ishrana, aktivnost, odmor i opuštanje - znanje o svemu tome objedinili smo u TROGODIŠNJE STUDIJE ZA WELLNESS I SPA TERAPEUTA

7 čudesnih ulja

KURS MASAŽE 2 - VISOKI NIVO nudi najkompletniju obuku za sve one koji žele da se profesionalno bave masažom

vulkansko kamenje

KURS REFLEKSOLOGIJE SA REFLEKSOTRETMANIMA

refleksologija