Select Page

KAVIJAR ZA NEGU LICA

Kavijar za negu lica

Mnoge žene postavljaju pitanje kako osvežiti kožu, ukloniti znake umora sa kože i kako ukloniti bore i vratiti mladalački izgled. Tretman koji podrazumeva kavijar za negu lica, jedan je od odgovora na to pitanje, kao jedan od tretmana koji efikasno postiže hidrataciju i antiage tretman zajedno.

Nakon duge zime, koža je umorna, dehidrirana, deluje starije. Kavijar tretman Vam omogućava rešenje koje daje rezultate odmah.

Zašto kavijar?

Tretmani kavijarom su luksuzni i veoma efikasni. Novi trendovi u kozmetici predstavljeni u Milanu 2011. godine su približavanje estetske medicine i profesionalne nege kroz primenu kozmetičkih tretmana. Ovde se akcenat stavlja na aktivne komponente koje se efikasno transportuju do ćelija kože i ispoljavaju svoje dejstvo odmah, a koje je  povećano  za  96%. Ovakve komponente sadrži kavijar i zato je postao hit u kozmetologiji i rešavanju estetskih problema kože.

Kavijar dubinski prodire u kožu do ćelija i ostvaruje svoje dejstvo tako što stimuliše stvaranje kolagena, hidrataciju kože i mehanizme ćelijskih deoba. Tajna je u aminokiselinama i ekstraktu koji sadrže profesionalni preparati namenjeni isključivo za estetske tretmane kože.

Kome je namenjen tretman?

Svima koji imaju problem sa borama, dehidratacijom, umornom, derevitalizovanom kožom.

Stimulacija kože kavijarom

Kliničke studije su dokazale da kavijar stimuliše ćelije kože, jer su njegove ćelije veoma slične mladim epidermalnim ćelijama.

Sastav kavijara:

kiseline MK

aminokiseline AK

grupe  vitamina

mineralne soli ( 47 vrsta minerala )

Sve ovo sačinjava strukturu kolagenih vlakana sa receptorima koji čine tkivo kolagena u dermu.

Zašto je kavijar poseban?

Tretman lica kavijarom ne može izazvati nikakve imunološke i alergijske reakcije, i pogodan je za sve tipove kože, bez obzira na broj godina, mada se više preporučuje zrelijoj koži u cilju revitalizacije, regenereacije, uklanjanja bora. Takođe ima učinak i u lečenju fleka na koži.

Koliko često se sme raditi?

S obzirom da je kavijar prirodan prozvod, nema ograničenja u njegovom korišćenju i primeni. Najbolje je primeniti ovaj tretman jednom nedeljno, 3-5 puta , za efekte koji će biti trajniji. Kasnije je dovoljno održavanje jednom do dva puta mesečno. Kavijar tretman može biti samostalna pocedura, ali i dobra kombinacija sa drugim tretmanima, kao što je mikrodermoabrazija dijamantskim česticama, ili u sklopu higijenskig čišćenja kože.

NOVA LINIJA profesionalne nege kože - DERMALOGIST

nova linija profesionalne nege kože

KURS SPECIJALNIH KOZMETIČKIH TRETMANA

ultrazvučna špatula

KURS ESTETSKO-MEDICINSKIH KOZMETIČKIH TRETMANA - ima za cilj da programom ovog kursa objedini sve oblasti tretmana lica u okviru estetske medicine