+381607237853 akademija.purity@gmail.com

DERMALOGIST - NOVA LINIJA PROFESIONALNE NEGE KOŽE

Dermalogist – nova linija profesionalne nege kože

U Novu godinu ušli smo sa lepim novinama. U pitanju je nova linija profesionalne nege kože, razvijena od strane naše profesorke i menadžerke za razvoj Akademije, Ivane Stanojević. Dermalogist profesionalna kozmetika razvijala se tokom 10 godina rada u tretiranju najrazličitijih stanja i tipova kože. Ona predstavlja simbiozu u radu kozmetičara, dermo-medicinskih estetičara i dermatologa. Svaki od preparata razvijan je postepeno uz dodavanje sastojaka koji bi obogatili učinak ili terapiju i doveli do krajnjeg rezulatata: zadovoljnog klijenta. Cilj je bio da se naprave preparati koji će u svakodnevnom radu ispuniti sva očekivanja, kako klijenata, tako i svih stručnjaka koji se bave tretiranjem kože.

“Dermalogist” kozmetika podeljenja je u 6 različitih linija. U toku primene preparata uočićete da se oni međusobno mogu kombinovati i da je svaki tretman individualno prilagođen Vašem klijentu. Kroz obuku “Dermalogist” koncepta,  uočićete da Vaše znanje i umeće dolaze do izražaja i da ova, po svemu specijalna kozmetička linija namenjena isključivo profesionalcima, to podržava.

U okviru Dermatologist kozmetike za profesionalnu negu kožu nalaze se:

  1. Basic care line

Basic care linija je osnova i predstavlja preparate za hemijsko čišćenje koji odgovaraju svakom tipu kože. Basic linija se sastoji od tri osnovna preparata za tri neophodna koraka koji se izvode pri svakom tretmanu čišćenja lica. To su:

  • Basic peel – peeling facial cream
  • Basic clean – face cleaning milk
  • Basic clean – face cleaning lotion.
  1. Acnae care line

Ovo je nadogradnja osnovne linije i namenjena je za tretman aknozne kože. Sadrži Acnae peel step 1 serum i Acnae peel srep 2 serum.

Acnae peel step 1 serum sadrži kiseline različitih koncentracija, koje povoljno deluju na regeneraciju, redukovanje ožiljaka od akni, uklanjanje hiperpigmentacija i stimulaciju produkcije kolagena.

Acnae peel screp 2 pored toga što deluje povoljno na regeneraciju, stimuliše produkciju

kolagena, pospešuje ujednačavanje izgleda tena i uklanjanje finih bora. Pogodan je za tretman masne kože.

  1. Ageless care line

U pitanju je treća linija koja podrazumeva terapiju vitaminima, odnosno precizan spoj vitamina, voćnih kiselina i enzima, koji zajedno učestvuju u saniranju svih znakova starenja kože. U ovome glavnu ulogu imaju enzim papain i svojstvo preparata da deluje keratolički, što pored niza benefita za kožu dovodi i do smanjenja mogućnosti ponovnih upala i olakšava prodiranje seruma. Preparati koji aktivno deluju u borbi za lepu i glatku kožu su Alpha peel, Enzymatic peel i Vitamin serum.

  1. Special care line

Special care, kao što samo ime kaže, predstavlja posebnu liniju koju čine serumi prilagođeni kozmetičkoj mezoterapiji i aparaturnim procedurama u cilju dugotrajnog efekta. U tu svrhu izdvajamo Hyaluronic serum, Meso lift serum i Boto-line serum.

Efikasnost ovih seruma je u aktivnim sastojcima kao što su neuropeptid argirelin i prirodni polisaharid hijaluron ali i kompleks kolagena i elastina koje sadrži Meso lift serum.

  1. Neuroderma line

Ova linija predstavlja pravo olakšanje za hipersenzitivnu kožu. U svom sastavu linija ima N peel serum, N activate cold fluid serum i N degreeser serum.

N peel serum – prvi piling koji se može primeniti i na kuperoznoj koži. Blago uklanjanje izumrlih slojeva kože sa lica bez trljanja kože je odlična priprema lica za primenu ostalih preparata.

N activate cold fluid serum – U pitanju je Dvokomponentna peel-off maska za lice, bogata extraktima kamilice i hamamelisa, eteričnim uljima čajeva, žalfijom i mentolom. Ima blago antisepticko i antibakterijsko dejstvo i pruža prijatan osećaj hlađenja.

N degreeser serum – Namenjen je tretiranju osetljive kože i kože sklone alergijama. Osnovi sastojak, aloe vera, sa hladnim kompleksom, obezbeđuje umirujuće dejstvo na kožu i iritiranu regiju dajući momentalni osećaj olakšanja i hlađenja kože. Takođe je namenjen tretiranju kože sa rozaceom, upalnim procesima, dermatitisima, kao i koži koja je pretrpela oštećenja izazvana toplotom ili sunčanjem.

  1. After care line

Ništa manje važna nije ni nega kože nakon tretmana. U tu svrhu Dermalogist profesionalna kozmetika nudi pet preparata čija je posebnost u tome, što se za razliku od ostalih Dermalogist linija, mogu koristiti i za kućnu negu i kombinovati tako da zadovolje individualne potrebe. Međusobno kombinovanje preparata dozvoljava kompatibilna molekularna osnova, što omogućava da svako pronađe kombinaciju koja zadovoljava njegove potrebe. U after care liniju spadaju Boto line serum – Botox free solution, Collagen serum, Meso free serum i Hyaluronic filler serum.

Sve preparate Dermalogist linije profesionalne nege kože, možete kupiti na Akademiji Purity, u svim njenim predstavništvima u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

 

DERMAPEN seminar 11.02. od 17h – 21h - prijave su u toku

Derma pen

VIDI OVDE

Želiš karijeru profesionalnog estetičara - kozmetičara? Trogodišnje studije na Akademiji Purity su pravi izbor za tebe

estetičar - kozmetičar

VIDI OVDE