Select Page

Kako se nadogradjuju nokti akrilom

SAZNAJTE OVDE

NOKTI GIF

Kako se nadogradjuju nokti akrilom

Saznajte sve o akril tehnici i prepustite se inovacijama koje dodatno ukrašavaju nokte. Ova tehnika podrazumeva dve komponente, prah i likvid. Taj materijal se suši na vazduhu i veoma je važno da akril koristi osoba koja ima iskustva u manikiru. Takodje u svetu akril gledaju kao materijal vrhunskih nail dizajnera.
Akril se sa razliku od gela nanosi tapkanjem. Samo formiranje nokta je drugačije. Nakon postavljanja šablona možete naneti frenč beli akril koji samo produži nokat a zatim se nanosi druga boja karila samo na nokatnu ploču i na kraju sloj providnog akrila.
Turpijanje sledi onda kada se akril osuši a da bi ostao sjajan do korekcije nanosi se top coat. Lak za nokte se veoma lako nanosi preko akrila ukoliko je akril tehnika dobro uradjena. Akril se teže oblikuje zbog prirodnog sušenja i zbog samog načina nanošenja. Na vama je da izaberete da li ćete raditi akrilom ili gelom, sada kada znate po čemu je akril specifičan.

Kako se nadogradjuju nokti akrilom i kakve rezultate daje? 

Iako je veoma fleksibilan akril je za nijansu tvrđi od gela i zbog toga ga možemo stavljati TANJE, a kao rezultat dobijamo tanje i prirodnije nokte i osećaj je znatno prirodniji.Izlivanje je mnogo jednostavnije zbog preciznosti aplikacije proizvoda, moguće je izlivati nokte i na veoma kratkim i grickanim noktima.Vreme rada se skraćuje za 30 do 45 minuta jer nema sušenja u lampi i zbog preciznosti aplikacije turpijanje je svedeno na minimum

Sa akrilom mozete ispraviti većinu mana na prirodnom noktu uključujući i nedostatak dela nokta.

Pomoću tehnike pinca tj. štipanja možete značajno suziti širinu nokatne ploče, što znači da i kada izlivate nokti i dalje mogu izgledati uže i lepše na ruci tkz. V nokti. Korekcija je veoma jednostavna jer samo dodajete kuglice na izrasli deo nokta.

Nema efekta zagrejavanja kao kod većine gelova tako da je odličan za osetljive nokte, jer se izbegava osećaj peckanja u UV lampi. Sa akrilom vaša kreativnost se razvija iz dana u dan, jer je sa njim moguće postići 3d efekat odnosno možete praviti dekoracije u i na noktu i samim tim svaki nokat postaje unikatno umetničko delo. Skidanje je jednostavno, nema turpijanja i ostećivanja prirodnog nokta već se skida pomoću acetona koji razbija polimerske lance.

Ako želite da naučite sve o nadogradnji noktiju kliknite OVDE  i postanite profesionalac u tome 

 

SAZNAJTE OVDE

nokti 3 gif