Select Page

IZBOR ZA MISS SRBIJE 2016 - Tim Akademije Purity zadužen za celokupnu šminku događaja

Izbor za Miss Srbije 2016

Tim Akademije Purity, uz asistenciju polaznika, bio je deo događaja – Izbor za Miss Srbije 2016. Izuzetna saradnja sa kompanijom MissYu traje već nekoliko godina. Sa njihovim modelima smo od prvih profesionalnih fotografisanja, preko različitih snimanja i posla modelinga, preko priprema i na kraju na samom izboru za Miss Srbije. I ove godine, deo našeg tima proveo je 15 dana u prelepom kompleksu Porto Karas u Grčkoj. Bili smo zaduženi za šminku na svim snimanjima i fotografisanjima tokom priprema. Deo tima su činili različiti dizajneri, stilisti i fotografi sa kojima smo imali izuzetnu saradnju i različite kreativne procese.

Ovogodišnji izbor za Miss Srbije 2016 odigrao se u Pinkovom studiju. Takođe, izbor je direktno prenošen na Pink televiziji. Izbor su posetile mnoge javne ličnosti i poštovaoci lepote. Imali smo priliku da upoznamo ličnosti iz sveta glume, muzike, umetnosti i mode. Finalistkinje su u prvom izlazu nosile kreacije Mladena Milivojevića Barona. Lepršavi i šareni materijali su otvorili finalno veče. Izbor za Miss Srbije 2016 se nastavlja kupaćim kostimima Milice Tričković. Jarke i neon boje su preovladavale scenom idealno istaknuvši figure finalistkinja. Konačno, glamurozne haljine koje su zatvorile ovaj izbor bile su kreacija Valentine Vidal.

Izbor za Miss Srbije 2016 je ove godine bio nešto drugačiji u odnosu na prethodne. Žiri nije mogao da se odluči za samo pet devojaka već smo imali izbor od top šest. Top šest su: Tijana Kušljić, Sara Mitić, Marija Nikić, Maja Smiljković, Anđelija Rogić, Aleksandra Ćirić. Titulu Druge pratilje ponela je Marija Nikić, titulu Prve pratilje – Sara Mitić a titulu Miss Srbije – Anđelija Rokić. Anđelija dolazi iz Užica, ima 22 godine. Prvu titulu koju je ponela bila je Miss Centralne Srbije. Anđeliji najlepše stoje roze i kajsija nijanse senki i rumenila. Njen svetao ten i plava kosa se idealno kombinuju sa zemljanim tonovima. Kada je efektnija šminka u pitanju Anđeliji izuzetno pristaje jarko crveni karmin sa crnim eyelinerom.

POGLEDAJTE VIŠE O FACE PAINT-U

face paint

POGLEDAJTE KAKO NAPRAVITI MASKU

dscn3792

POGLEDAJTE VIŠE O BUDUĆOJ SARADNJI SA EMIROM KUSTURICOM

saradnja sa emirom kusturicom