Select Page

ZVEZDINE IGRE NA AKADEMIJI PURITY - takmičenje u filmskoj šminci i specijalnim efektima

Zvezdine igre na Akademiji Purity

Zvezdine igre na Akademiji Purity se održavaju već treću godinu za redom. Zvezdine igre predstavljaju biznis ligu koje u saradnji sa partnerima organizuje Atletski klub Crvena zvezda. U Igrama učestvuje 16 ekipa, koje se međusobno nadmeću u 20 sportskih i drugih disciplina. Pored takmičarskog, Zvezdine igre imaju i humanitarni karakter koji se ogleda u podršci institucijama, organizacijama i kampanjama tog tipa. Projekat je namenjen firmama, sindikatima, obrazovnim ustanovama i pojedincima i ima za cilj međusobno povezivanje i potencijalnu saradnju na raznim poljima. Igre se održavaju u 2 polusezone – prva traje od Februara do Juna, a druga polusezona od Septembra do Decembra.

Zvezdine igre na Akademiji Purity smo započeli predstavljanjem filmske šminke i specijalnih efekata takmičarima. Kratko predavanje održala profesorka Lejla Biševac uz objašnjenje kako da najbolje dobiju željene efekte. Nakon toga, profesorka je praktično demonstrirala na modelu kako se dolazi do modrica, udaraca, posekotina i ostalo. Takmičari su imali zadatak, pored izvođenja specijalnih efekata, da smisle natpis u stilu akcije Akademije Purity “JA SAM KRIVA”. Na ovaj način se pored kreativnosti osvrćemo i na borbu protiv zlostavljanja u porodici.

Zvezdine igre na Akademiji Purity su sada mogle da počnu. Ekipe podeljene po parovima su se potrudile da što bolje dočaraju lice koje je zadobilo različite udarce i posekotine. Njovi natpisi su bili veoma originalni i najčešće povezani sa temom svoje organizacije. 

POSTANI MAKEUP ARTIST

21984246_10213681249722025_1648875058_n

NAUČI FILMSKU ŠMINKU I SPECIJALNE EFEKTE

6000