+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Zbog čega je bitna korekcija trepavica

ZBOG ČEGA JE BITNA KOREKCIJA TREPAVICA

Korekcija trepavica bilo koje od metoda nadogradnje, radi se na par nedelja budući da je ciklus opadanja vaših prirodnih trepavica do nekih mesec dana, tako da i nadograđene trepavice opadaju sa vašim prirodnim dlačicama. Prosto treba imati u vidu da koliko god dobro vam neko uradi nadogradnju, one će svakako otpasti kada dođe do opadanja vaših prirodnih dlaka, što govori da ukoliko se odlučite za preskup tretman, može delovati pomalo uznemirujuće po vas kada dođe vreme za češće korekcije.

Korekcija trepavica se radi da bi se popunila samo ona mesta gde nedostaju nadograđene trepavice, traje dosta kraće nego kada ste prvi put došli na nadogradnju i cena je automatski manja. Ono što treba naglasiti je da se korekcijom ne može smatrati, ukoliko dođete sa bukvalno par preostalih dlačica, jer se tada radi kompletna nadogradnja. To će vam, sigurni smo, napomenuti u svakom salonu nakon završetka tretmana.

Tretman počinje tako što se moraju potpuno odmastiti vaše prirodne trepavice ili detaljno skinuti maskara, ukoliko ste je naneli pre nego što ste došli na tretman. Za to se koristi specijalni proizvod za odmašćivanje, koji će sa vaših prirodnih trepavica ukloniti apsolutno sve što može štetiti nadogradnji. Nakon toga je neophodno zalepiti donje trepavice, uz pomoć medicinskog selotejpa, koji neće počupati vaše prirodne dlake i iritirati kožu u predelu ispod očiju. Važno je da vas ništa u tom trenutku ne žulja, ne grebe i da vam ne smeta, što će vas svakako pitati, ili vi odmah recite, jer ćete ipak u tom položaju morati da ostanete nepomični narednih sat ili dva vremena.

Tek nakon detaljne i precizne pripreme sledi metoda stavljanja dlake na dlaku i to na one vaše prirodne trepavice koje su dovoljno duge da se na njih može zalepiti nadogradnja. Postoje i one male sitne „baby“ dlačice na koje nije dobro lepiti nadogradnju, upravo iz razloga što one nemaju dovoljnu dužinu, niti su dovoljno jake da bi držale nadograđene dlačice, pa sa njima samo možete imati problem da vam se trepavice uvijaju i upadaju u oko, što nije prijatno i može izazvati iritaciju.

Kada se završi korekcija trepavica vrši se detaljno raščešljavanje nadograđenih trepavica i nakon toga skidanje zalepljenih tračica ispod oka. Kada je tretman konačno završen možete ustati i pogledati se, eventualno ako je potrebna neka sitna prepravka ili vam neka dlačica smeta, to odmah recite kako bi vam se to odmah popravilo.

 

NAUČITE DA PROFESIONALNO STAVLJATE VEŠTAČKE TREPAVICE NA KURSU NADOGRADNJE TREPAVICA

zbog čega su bitne korekcije trepavica

VIDI OVDE

KAKO IMATI SAVRŠENE TREPAVICE?

zbog čega su bitne korekcije trepavica

VIDI OVDE

RUSKI VOLUMEN NADOGRADNJE TREPAVICA-AKADEMSKI KURS

zbog čega su bitne korekcije trepavica

VIDI OVDE