+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Volite Labutin cipele? umesto toga možete imati LABUTIN nokte

Volite Labutin cipele? umesto toga možete imati LABUTIN nokte

 

Volite Labutin cipele? umesto toga možete imati LABUTIN nokte (više o postpku pravilnog manikira klikom OVDE) .Umesto nošenja Louboutin cipela na nogama, sada možete da svoj omiljeni brend nosite na svojim vrhovima prstiju. Nose ga poznate ličnosti, kao što su Adele na dodeli Gremi nagrada i Rijana. Louboutin nokti su crvene unutrašnjosti (predlog za nijansu laka možete pogledati OVDE), dok su spolja obojeni u crno, baš kao popularne cipele poznatog kreatora. Kao kod Louboutina, crvene đonove na svojim cipelama ne treba usklađivati sa ostatkom garderobe. Ovo pravilo važi i za nokte. Spoljašnost nokta možete bojiti kojom god bojom želite, bitno je da unutrašnjost vašeg nokta bude u bogatoj crvenoj boji.
Budite drugačije i jedinstvene i isprobajte zavodljiv Christian Louboutin Manikir !

Volite Labutin cipele? umesto toga možete imati LABUTIN nokte.

Više o kursu Manikira,pedikira i depilacije klikom OVDE

Da bi jedan manikir bio uspešan potrebno da znate OSNOVE manikira koje će pripremiti nokte za dalji rad (više o OSNOVAMA manikira klikom OVDE).

Klasičan manikir ( saznajte više o klasičnom manikiru klikom OVDE)  je najjednostavnija vrsta manikira po čemu je i dobio ime. On je pogodan za već negovane ruke sa malo problematike. Najčešće je izbor klijenata koji žele jednostavan i brz tretman. Klasičan manikir se sastoji iz više segmenata. Tretman za počinjemo potiskivanjem zanoktica kako bi uklonili mrtvu kožu sa nokatne ploče. Višak zanoktica koji je sada izražen ukljanjamo manikir kleštima. Kod uklanjanja zanoktica je veoma bitno obratiti pažnju na količinu koja se odstranjuje. Važno je napraviti razliku između viška kože i kože koja okružuje nokat. Previše isecanje kože oko nokta može dovesti do krvarenja i povreda. Sledi oblikovanje i skraćivanje noktiju koje se radi ili prema želji klijenta ili shodno obliku zanoktica. To činimo turpijom i povlačimo je samo u istom smeru kako ne bi izazvali listanje noktiju. Sledi poliranje polir turpijom kako bi nokti dobili visok sjaj. Na ovaj način se lak zadržava znatno duže na nokatnoj ploći. Obavezna priprema za lakiranje je baza koja može imati hranljiva svojstva, ojačavajuće delovanje ili dodatne vitamine koji su potrebni noktu.

Volite Labutin cipele? umesto toga možete imati LABUTIN nokte.