Select Page

VALENTINA VUČIĆEVIĆ U TELEGRAFU - šminka i frizura studenti Akademije Purity

Valentina Vučićević u Telegrafu

Dvadesetsedmogodišnja Valentina Vučićević je Diplomirani menadžer za bezbednost, ali je svoju strast i energiju usmerila i ka modnom svetu. “Veliki sam perfekcionista, prepuštam se sopstvenim čulima i osećajima, njima verujem, njima se vodima”. Za Valentinu su najvažnije stvari porodica, dostojanstvo, mir u duši i ljubav. “Smisao mog života je da učinim sebe srećnom, a svoje roditelje ponosnim. Ne volim površne stvari i ljude. Zaljubljena sam u nepostojeće i neopipljivo. Volim da odlutam, pa makar i u mislima. Ne drži me mesto i pribojavam se pripadanja”. Najveći kompliment koji neko moze da joj uputi jeste da joj kaže da je drugačija, a to je ujedno i razlog zbog kog je počela da stvara sopstvene modele garderobe. “Nikada nisam želela da se uklapam u kalupe. Vizuelni sam tip i esteta, sve mora da bude na svom mestu i izgleda onako kako sam zamislila, pa tako i moje kreacije”.

Valentina Vučićević je zajedno sa kumom Marijom pokrenula modnu liniju haljina “VAMP high fashion design”. Zajedničke ideje, maštu i kreativnost prenele su na papir. “Idealan smo tandem, kako u životu, tako i u ovom poslu jer nas povezuje čvrsto prijateljstvo koje se prvenstveno zasniva na poverenju i uzajmanoj podršci. Ja sam neko ko je dosta eksplozivan, ko takođe ume da se zanese, očekuje nerealno, da detaljiše. Sa druge strane, Marija je više staložena, čvrsto stoji nogama na zemlji, tako da se odlično dopunjujemo”. Izraz “vamp”, po kome je nazvan naš brend uglavnom se koristi kao sinonim izraza fatalna žena, pa smo našu kolekciju namenile onim damama koje to jesu, a oblačenjem u neku od naših kreacija i one koje nisu vamp – to će postati.

Posebnu pažnju Valentina Vučićević i Marija obratile su na maturantkinje, kao i sve one devojke koje sudbonosno “da” žele da izgovore u nekoj od njihovih haljina-venčanica. U sakldu sa tim, u njihovom ateljeu mogu se naručiti unikatni komadi koji se rade po meri.

“Želimo da naše haljine budu jedinstvene i autentične, baš kao i devojke koje će ih poneti”.

Specijalnu zahvalnost za ovaj editorijal dugujemo Milošu Stojkoviću, jedinom akrobatskom pilotu sa ovih prostora i aerodromu Lisičiji jarak.

Za Valentinin besprekoran izgled i frizuru pobrinuli su se vrhunski stručnjaci Purity akademije,  a fotografije je snimila Aleksandra Bogićević.

POGLEDAJTE VIŠE O EDITORIJALU CHANCE MODEL-A

Jelena5

POGLEDAJTE VIŠE O EDITORIJALU SA EMINOM ROVČANIN

emina rovčanin

POGLEDAJTE VIŠE O SMERU MAKEUP ARIST

povećati oči