Select Page

Ampule za negu protiv bora za zreliju kožu

PURITY ANTIWRINKLE AMPOULES

Današnja preporuka za negu vaše kože je Antiwrinkle ampula iz Purity nanotehnološke Izraelske kozmetičke linije. Purity antiwrinkle ampule su isključivo namenjene za smanjenje bora. U profesionalnoj upotrebi Purity antiwrinkle ampule su se pokazale kao najefikasnije u Anti-age tretmanima za zreliju kožu u kombinaciji sa aparatima kao što su ultrazvuk, mezopen, mezoporacija. Purity antiwrinkle ampule uz kombinaciju ovih aparata dublje prodiru u kožu i pospešuju turgor i vrše dugotrajni osećaj zategnute kože lica. Purity antiwrinkle ampule su nova formula posebno razvijena specijalno protiv bora i obezbeđuje trenutne i dugoročne efekte liftinga. Preporučuje se za svaki tip kože kojoj je potrebno zatezanje i učvršćivanje. Važno je naglasiti da se sa Purity antiwrinkle ampulama može takođe tretirati i vrat i dekolte. Purity antiwrinkle ampule se preporučuju i za kućnu negu vašeg lica. Naneti 1 ampulu nežno na lice, vrat i dekolte. Izbegavati kontakt sa očima, ako se to desi , odmah isprati vodom.

Aktivni sastojci Purity Antiwrinkle ampula su:

Glicerin prirodni palma i kokos – Održava dugoročnu hidrataciju kože i sprečava isušivanje zahvaljujući svojom higroskopnom aktivnošću kao apsorbent vode.

6 prirodnih amino kiselina – Complex koji simulira bot o k i pomaže održavanju dubine bora i nesvesnih kontrakcija mišlica lica. Zahvaljujući tome daje koži gladak i zategnut izgled. Takođe oslobađa komponente koje relaksiraju mišice lica za razliku od bot o ka koji ih paralizuje.

Extract kigelije i kavilage – Ekstrakti koji se prave iz drveća koja rastu u Africi i Americi. Pomaže u dugotrajnom učvršćivanju i zatezanju kože.

 

Svi ovi sastojci su prirodni, ispitani i bezbedni za upotrebu. Purity antiwrinkle ampule pomažu u borbi protiv bora, isušene, zrelije i dehidrirane kože. Zadržavaju vodu u koži, vrše lifting vrata, lica i dekoltea. Vaša koža postaje zategnutija, elastičnija i svežija. Dužom upotrebom Purity antiwrinkle ampula zadržava se dugotrajni lifting na licu i koža ne izgleda opušteno i naborano. Priuštite sebi poseban koncentrovani tretman Purity antiwrinkle ampulama koji će znatno umanjiti duboke bore na vašem licu i podmladiti vašu kožu.

Pogledajte kako masažom ukloniti bore

Pogledajte kako izgleda preparat za suvu kožu

biopiling