Select Page

Revolucija u upotrebi kolagena - ZLATNA MASKA

Kozmetička senzacija 21. veka – ZLATNA MASKA sa prirodnim ribljim kolagenom

Zlatna maska predstavlja novi vid kozmetičkog preparata 21.veka. Ova maska je jedinstvena po tome što sadrži kolagen nemodifikovanog izgleda. On je identičan kolagenu koji je priroda već načinila da se nalazi u našem telu. Za razliku od već poznate ekstrakcije koja se vrši iz placente sisara, ova maska sadrži belančevine ekstrahovane iz kože riba.

Opšte je poznato da je kolagen glavni protein u koži i da je odgovoran za stanje kože, očnih jabučica, kostiju, kose i noktiju. Budući da se kolagen u organizmu neprekidno obnavlja I odumire, potrebno ga je redovno unositi tretmanima I suplementacijom. Prirodni miks od osam aktivnih materija, čine ovu masku izuzetno delotvornom zahvaljujući kolagenom, elastinom, zlatom, vitaminom E, vitaminom B3, ekstrakt aloe I sodium PCA.

Za prirodno i zdravo stanje kože neophodna je hidratacija ali I obnavljanje I regeneracija radi poboljšanja elastičnosti kože. U tome najveću uogu ima kolagen. Pomoću njega se aktivira zlatna maska

Kolagen čini 30% ukupne mase ljudskog proteina. U stvaranju elastične mreže koja daje čvrstinu I elastičnost potreban je elastin koji ima neraskidivu vezu sa kolagenom. Takođe značajna komponenta zlatne maske je hijaluronska kiselina.

Hijaluronska kiselina služi za održavanje vlažnosti kao I smanjenju bora. Važnu ulogu u biološkim procesima u koži ima vitamin B3-

Vitamin B3 indirektno utiče na proizvodnju kolagena I stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline I na taj način poboljšava strukturu kože. On učestvuje u formiranju komponenata koji održavaju odgovarajuću hidrataciju kože,a to su ; keratin, filagrin I involukrin. Zahvaljujući ovakvom kombinovanom dejstvu koža je otpornija na spoljašnje faktore, smanjuje se epidermalni gubitak vode.  

Vitamin B3 ravna I uklanja fine bore.

Zlatna maska sadrži I Vitamin E koji je jedan od najintenzivnijih I najjačih antioksidanasa. Preporučuje se za negu svakog tipa kože, naročito za zrelu koja je nedovoljno hidrirana, izborana I žućkaste boje. Protivupalna I regenerativna svojstva vitamina E takodje doprinose formiranju novih, zdravih ćelija.

Sodium PCA je prirodna komponenta epiderma. Ima ulogu u održavanju odgovarajućeg nivoa hidratacije.

Elastin je protein koji je neraskidivo povezan sa kolagenom. Oba proteina stvaraju u koži elastičnu mrežu koja daje elastičnost I čvrstinu koži, takodje obezbedjuje I fibroblaste.

Jedan od važnih komponenata Zlatne maske jeste Ekstrakt aloe . Aloa sadrži materije sa zatezajućim, blago antiseptičkim I delovanjem koje čisti. Bogatstvo materija obezbedjuje izuzetnu ugodnost koži, naročito osobama sa suvom, sklonom iritaciji kožom.

Zlato usporava gubitak kolagena I elastina I doprinosi obnavljanju kožnog tkiva. Zahvaljujući tom efektu utiče na povećanje elastičnosti kože I ublažava bore, a I ograničava formiranje novih. Takodje zlato vlaži kožu I uklanja kožne defekte, a ima ulogu kao protivupalno sredstvo. Preparati koji sadrže zlato imaju dugotrajno delovanje I značajno usporavaju proces starenja.

POGLEDAJTE KAKO SE RADI LIFTING MASAŽA LICA

image-0.02.01.ad63d8e758ff3a53aae30b18ba5b16183204ec97ad88c209068d617d538b1f7a-V

POGLEDAJTE KAKO SE RADI DENZIFIKOVANJE KOŽE

stefan pre i posle