Select Page

TRETMAN SA ALGAMA I MORSKIM KOLAGENOM - hranljivi tretman, Purity kozmetika

Tretman sa algama i morskim kolagenom

Tretman sa algama i morskim kolagenom predstavljamo kao novi tretman na Akademiji za estetiku i kozmetologiju “Purity”.

Tretman se započinje apšminkovanjem lica. Ovaj korak je obavezan kako bi uklonili šminku, ostatke šminke ili bili kakve nečistoće na licu. Koristimo Purity penušavi gel koji na nežan način uklanja ostatke nečisotoća. Proizvod ispiramo mlakom vodom i kozmetičkim sunđerima. Obavezno tretiramo dekolte jednako kao i čitavo lice.

Sledeći korak je korišćenje enzimskog pilinga. Nanosi se kozmetičkom četkicom u vidu maske. Nakon delovanje od 6 do 7 minuta otklanja se “kotrljanjem”. Suvim prstima uklanjamo enzimski piling i tako dobijamo sitne otpatke koji sa sobom skidaju izumrli površinski sloj kože. Tretman sa algama i morskim kolagenom ne može biti delotvoran ukoliko koža nije tretirana pilingom.

Tretman sa algama i morskim kolagenom nastavljamo nanošenjem prirodnog ribljeg kolagena.

Dve do tri doze koje dispenzuje pumpica prirodnog ribljeg kolagena su dovoljne da se uradi celo lice i dekolte. Kombinujemo ovaj proizvod sa ručnom lifting masažom lica. Intenzivnim pokretima stimulišemo mišiće lica da se vrate u svoj pridodan oblik i poprime zategnut izgled. Lifting masaža uz pomoć ribljeg kolagena rezultira znatno popravljenim tonusom kože, svežinom lica i čvrtinom kože.

Tretman sa algama i morskim kolagenom se može dodatno pospešiti unošenjem Purity firming boostera mezoporacijom. Purity firming booster sadrži aktivne supstance koje poboljšavaju metabolizam kože i dubinski je hrane.

POGLEDAJTE VIŠE O FRENČ GEL TEHNICI

DSCN9417

POGLEDAJTE VIŠE O ENZIMSKOM PILINGU

enzimskim pilingom

POGLEDAJTE VIŠE O REFLEKSOTERAPIJI STOPALA

refleksoterapija stopala