Select Page

TRETMAN SA ENZIMSKIM PILINGOM - rešenje za masnu i aknoznu kožu

Tretman sa enzimskim pilingom

Tretman sa enzimskim pilingom deluje na sve slojeve epiderma,bez štetnih posledica. Enzimski piling izaziva brzo perutanje površinskog sloja stratum corneuma, vraća imunitet koži, utiče na normalizaciju metabolizma kože lica, obnavlja turgor, zadržava kožu elastičnom i zateže kožu. Biološko dejstvo pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Prilikom primene enzimskog pilinga dolazi do koagulacije belančevina.Tretman enzimskim pilingom daje brze rezultate, uspešno leči kožu i utiče na njeno brzo obnavljanje. Enzimskm pilingom se veoma efikasno rešavaju sledeći problemi: Bubuljice, hiperkeratoza, neravna tekstura kože, masna koža sa proširenim porama, hiperpigmentacija, podlivi posle akni i infiltranti, profilaktika starenja kože ožiljci koji su nastali na koži kao posledica bubuljica.

 

 

Tretman enzimskim pilingom se zasniva na predhodnom hemijskom čišćenju kože gde se na klijentovo lice nanosi Purity cleasing gel i zatim se kružnim pokretima aplikuje na kožu i pore se čiste do najdubljih slojeva, zatim se detaljno pravi klinička slika kože lica i prema tome zaključujemo kakav tretman je najneophodniji uraditi na klijentovom licu. Procenili smo da klijent ima masni tip kože, da postoje ožiljci od akni, pore su proširene i da ima komedona.

Nakon pregleda kože nanosimo NMF Enzimski piling koji ima sledeće aktivne sastojke:

Parafin – hidrira kožu i čisti pore

Stearinska kiselina – hrani kožu lica i čini je svetlijom

Glicerin – hidrira kožu i umiruje

Sodium PCA – zadržava vlagu kože

Cetil alkohol – dobijen iz kokosa čini kožu nežnom i zdravijom

Manitol, papain,bromelain – preolitički enzimi i imaju važnu funkciju biološkog enzimskog pilinga

Triethanolamine – služi kao antiseptik

Aloe vera – hidrira kožu i regeneriše

Kaolin – upotrebljava se za masnu kožu i zrelu kožu

 

Enzimski piling se uklanja nežnim kotrljajućim pokretima. Nakon toga primenjujemo termoproceduru sa gazom, kompaktnom masom od biljaka i termomasku koja pomaže pri otvaranju pora kako bi olakšala komedoekspresiju. Nakon komedoekspresije dezinfikujemo kožu lica darsonvalom koji će dubinski pročistiti pore i zatim nanosimo Purity oil control masku koja će umiriti kožu i štititi od spoljašnjih štetnih faktora. Tretman enzimskim pilingom završavamo adekvatnom zaštitnom kremom.

POGLEDAJTE VIŠE O REFLEKSOTERAPIJI STOPALA

refleksoterapija stopala

POGLEDAJTE VIŠE O PRIRODNOM KOLAGENU

prirodni kolagen

POGLEDAJTE VIŠE O UNOSU VITAMINA C

unos vitamina c