Select Page

TREPAVICE PRIRODNOG IZGLEDA - nadogradnja 4D trepavica

Trepavice prirodnog izgleda

4D trepavice su trepavice prirodnog izgleda koje dodaju volumen i dužinu. Svoju popularnost su stekle u poslednjih nekoliko godina zbog svojih izuzetnih prednosti. Manjak slobodnog vremena često osećamo kada se negujemo i pripremamo za svakodnevne obaveze, posao ili izlazak. 4D nadogradnja trepavica sigurno rešava ovaj problem. Prvi tretman nadogradnje može trajati od sat vremena do dva sata. Nakon toga trepavice su postojane i do pet nedelja ukoliko se pravilno održavaju. Svaki sledeći tretman je korekcija koja traje znatno kraće. Ove trepavice prirodnog izgleda ostavljaju utisak kao da imamo maskaru na dugim i gustim trepavicama. Tako da i nju možete izbaciti iz upotrebe. Šminkanje ostatka oka je apsolutno dozvoljeno ukoliko se šminka uklanja skidačima šminke bez ulja ili masti.

4D nadogradnja trepavica ima za cilj prirodan izgled trepavica. To se postiže lepljenjem svake individualne dlake na po jednu prirodnu dlaku. Po težini su iste kao prirodne tako da nećete imati osećaj težine na kapcima. Znatno su duže i tamnije od prirodnih dlaka. 

Prve veštačke trepavice su se pojavile u Holivudu. Nosile su iz glumice kako bi im se dodatno istakle oči na kameri. Uživo nisu izgledale ni malo uredno ni prirodno već raščupano. Bile su napravljene od končića koji su razdvajani i vezani čvorićima na konac. Na kameri, uz kostim, šminku i frizuru, ovakve trepavice su izgledalo realno. Danas imamo kratkotrajno rešenje za trepavice sa volumenom a to su jednokratne veštačke trepavice. Mogu se naći u velikom broju dužina, širina, debljina, oblika i stilova. Fiksiraju se na oku pomoću lepka za trepavica koji je na bazi lateksa. Ne oštećuje prirodne trepavica i skida se veoma lako povlačenjem spoljašnjeg kraja ka nosu. Duge trepavice možemo dobiti i nadogradnjom trepavica “snopićima”. Nekoliko veštačkih dlaka je povezano na svom kraju tako da formiraju snop. Svaki snop se lepi na kožu kapka direktno uz trepavice. Njihovo trajanje je od nedelju do dve dana. 

POGLEDAJTE VIŠE O NADOGRADNJI OBRVA

OBRVEEJ

POGLEDAJTE VIŠE O JAPANSKOM ISCRTAVANJU OBRVA

JAPAnac