Select Page

TLZP DEVETA EPIZODA - praktična nastava, studenati prve godine, smer: Makeup artist

TLZP deveta epizoda

Šou koji nam vraća osmeh na lice iz nedelje u nedelju polako se bliži finalnim epizodama. Specijalna gošća epizode, koja je sedela u sudijskoj klupi, je Dragana Mirković. Ona je pored ustaljene ekipe, Ivana Ivanovića, Vlade Georgieva i Ane Kokić, komentarisala i ocenjivala izvođenja takmičara. Velika fabrika zabave ove večeri počela je urnebesnim nastupom Đoše kome su ponovo zapale štikle i teška scenska šminka. Ovog puta glumac je u ulozi mega folk zvezde Dragane Mirković. Za nju Đoša ima samo reči hvale: “Izuzetno je bila popularna jer je karijeru gradila na svom glasu i muzici. Rođeni smo iste godine i istog meseca, nikada nije imala neku aferu”. TLZP deveta epizoda se nastavlja u drugoj numeri u kojoj je usledilo iznenađenje, Dragana Mirković se pridružila glumcu  i uz brojne plesače otpevali zajedno hit „Mili, mili“.

TLZP deveta epizoda se nastavlja sa Danielom Kajmakoskim. Od Ramštajna do Šabana, još jedna transformacija koja oduševljava. Daniel Kajmakoski kao Šaban Šaulić i pesma “Danima te čekam”. “Smatram ga kraljem ove vrste muzike i najveći izazov za mene su njegovi trileri”. Ovo je Danielu najteži zadatak jer prvi put peva narodnu muzika i nada se da će uspeti da ulovi tu emociju i da će se publici dopasti. Vlado: Maska je sjajna, nisu ti baš mnogo lice radili tako da kad budeš bio star i ćelav, tako ćeš i da izgledaš. Ovakva maska zahteva mnogo rada sa specijalnim dodacima i protetikom. Studenti prve godine smera Makeup artist imali su priliku da vide kako se radi ovakva maska. 

TLZP deveta epizoda se nastavlja sa lepom voditeljkom Suzanom Mančić. Nastupila je poslednja kao Gven Stefani. Suzana je bila na pravim mukama tokom pripreme ove imitacije: “Toliko teksta ima, ne razumem je ništa šta govori”, požalila se voditeljka I dodala da je za veliki izazov biti Gven: “ Uzbuđena sam i raduje me je jedno saznanje da je produkcija počela da me svlači, srećom ne ljubim se više nego je samo igranje i pevanje”. Ipak, Suzana je poznata kao čelična lejdi kojoj vreme ne može ništa, pa ni ovakve uloge u kojima se našla prvi put. Vlado: Izuzetno zatehvna koreografija za ljude preko 30 godina, bravo. Ivan: Mislim da je tvoja energija neuništiva.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

image-a169c54d473f85dd5b19712857f4b56bdb4e936933d532fea284b82a4b133364-V

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŠMINKA ZA TRANSFORMACIJU

šminka za transformacije