Select Page

TLZP ŠESTA EPIZODA - studenti Akademije Purity na praktičnoj nastavi

TLZP šesta epizoda

Tlzp šesta epizoda – protekla je veoma vatreno. Ovog puta  se stalnim sudijama priključila i specijalna gošća Lepa Brena. Na sceni se mogla videti  Ivana Peters kao Areta Frenklin (Respect). “Ona je najbolja pevačica na celom svetu. Ovo je pesma kojom pevač može da pokaže koliko zna i koliko ne zna”, rekla je Ivana. Ivani su najveći izazov u pripremi imitacije bile visine ali to se nije osetilo. Kao i do sada, pevačica je maestralno izvela numeru. Brena: Ne znam ko je, da nisam pročitala da je Ivana u pitanju…nenadmašna, moram da pohvalim sve ljude koji su radii maske, frizuru, naročito mi se sviđaju papučice. Bilo je fantastično, nemam reči da pohvalim, šta reći o njenom pevanju nego da se poklonimo. Svaka čast.

TLZP šesta epizoda – Danijel kao Ramštajn i pesma “Benzin”.

Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera. Koliko je performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu. Brena: “Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalei. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!

TLZP šesta epizoda –   Suzana Mančić kao Ana Bekuta.

“Ana Bekuta je moja omiljena pevačica jer je samu sebe napravila, bez ičije pomoći. Nama je zajedničko to što smo samostalne, tražimo ljubav i to što se našao neko da ukroti to srce. Ima nekih pesama gde se ja rasplačem ali ne bi bilo lepo da se rasplačem jer žiri to ne bi razumeo”. Suzana je spremala čuveni Anin hit “Kralj ponoći” za koju kaže da je evergrin I da je tužna “svako od nas ima nekog ko nas muči, a stalno zaboravljamo da smo se zaljubili u te nepravilnosti”. Brena: Večeras su produkcija, šminka, koreografija, scenografija, sve što spada u to, ovo je bilo vrhunsko veče…Ovo je bio šok za nas, da će se pojaviti i njen pratilac, to nismo očekivali. I da pohvalim Suzi koja je smršala fenomenalno, Suzi, svaka čast.

POGLEDAJTE PRETHODNO SNIMANJE TLZP-A

image-a4b97049d787a23126ef8c011ae390551fdab9bbeaed3b3ae037863451bf2f87-V

POGLEDAJTE RADOVE STUDENATA SMERA MAKEUP ARTIST

DSCN4741