Select Page

ŠTA JE NANOKOZMETIKA? - polaznici kursa za kozmetičare I nivo

Šta je nano kozmetika?

Polaznici kursa za profesionalne kozmetičare I nivo su na ovom predavanju obradili temu šta je nano kozmetika. Na samom kursu se koriste Purity nanotehnološki proizvodi tokom vežbi i pokazivanja profesora. Evo nekoliko proizvoda sa našom ličnom preporukom: “Purity” nanotehnološka kozmetika.
 
Šta je to nano kozmetika?
To je kozmetika u čijem sastavu su atomi aktivnih supstanci dovoljno mali da mogu dopreti do dubljih slojeva kože. Na taj način omogućavamo pravilno dejstvo aktivnih čestica i njihovo dubinsko zadržavanje do čak dermalnog sloja kože a da se ne ošteti prirodna zaštitna barijera na samoj površini.
Šta je nano kozmetika?
 
Redovnom upotrebom ovakve kozmetike odložićete starenje kože i manje pribegavati invazivnim metodama u estetskoj medicini.
Da li je nano kozmetika skupa?
Ništa što omogućava našem organizmu da ostane zdrav nije skupo. Prirodna podrška organizmu u ovim preparatima dodatno pospešuje njihovo upijanje. Sastojci su prirodni i njih naša koža prepoznaje kao “hranu” i rado ih prihvata, bez nuspojava ili alergija. Prednost ako se opredelite za nano kozmetiku je svakako u njenoj ekonomičnosti: nanosi se na kožu lica, vrata i dekoltea u veoma tankom sloju. Iz tog razloga jedna krema npr trajaće Vam 6 meseci.
Šta je nano kozmetika?
 
Prednost ako se opredelite za nano kozmetiku je svakako u njenoj ekonomičnosti: nanosi se na kožu lica, vrata i dekoltea u veoma tankom sloju. Iz tog razloga jedna krema npr trajaće Vam 6 meseci. Ako uporedimo cenu ovih preparata sa npr nekom komercijalnom robnom markom doći ćemo do zaključka da je nano kozmetika najpovoljnija ekonomska solucija. Zbog nanošenja u tankom sloju trošićete manje preparata a efekat će biti znatno bolji a željeni rezultati vidljivi.
zato drage dame odlučite se za nano kozmetiku!
Više o preparatima pročitajte na linku i naravno 20% popusta na online poručivanje.

NAUČI PROFESIONALNE TRETMANE LICA

osobine suve kože

POSTANI ESTETIČAR-KOZMETIČAR, MAKEUP ARTIST ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT

osobine suve kože