Select Page

ŠTA JE NADOGRADNJA OBRVA? - rešenje za retke, tanke i svetle obrve

Šta je nadogradnja obrva?

Poslednjih godina  posebna pažnja se posvećuje obrvama. U trendu su guste, velike i tamne obrve. A šta će da rade one devojke koje imaju retke i svetle obrve? Najlogičnije je da se te devojke podvrgnu nekoj od estetskih intervencija kao što su japansko iscrtavanje obrva ili neka od tehnika trajne šminke obrva. Međutim, to nije sve… od pre dve godine najnoviji trend u svetu estetike je nadogradnja obrva. Za sve one koji se plaše trajnijih metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja obrva, svilenim ekstenzijama je pravo rešenje.

Kako se radi? Nadogradnja obrva se vrši tako što se sintetičke dlačice specijalnim medicinskim lepkom na prirodnu dlaku ili na kožu klijenta. Znači princip nadogradnje je dlaka na dlaku, dlaka na kožu.

Zašto se devojke odlučuju na ovakav tip nadogradnje? Tretman je takav da se sa ovakvim ekstenzijama može apsolutno ispoštovati želja svakog klijenta, tako što se mogu ili samo popuniti praznine na obrvi ili potpuno promeniti izgled, tj. oblik obrva.

Šta je nadogradnja obrva i koliko dugo se radi? Tretman nadogradnje obrva može biti kraći ili duži u zavisnosti od stanja klijentovih obrva. Šta to znači? Ukoliko klijent ima guste obrve i potrebna je samo mala korekcija, onda će i tretman kraće trajati, a ukoliko klijent ima retke obrve ili zahteva apsolutnu promenu oblika, tretman će trajati duže.

Koliko dugo ekstenzije ostaju u dobrom stanju? U zavisnosti od tipa kože, načina održavanja i pripreme, ekstenzije će trajati između 10 i 30 dana od dana kada je urađen tretman.

Šta je nadogradnja obrva i kako odrediti boju, dužinu ili debljinu? Eyebrowmakeri su osobe koje su stručne za upotrebu medicinskog lepka kojim se vrši nadogradnja, ali, isto tako i jako stručni prilikom saveta klijentu oko ogdovarajuće boje, dužine ili debljine ekstenzija. Savet svima onima koji žele da urade nadogradnju obrva jeste da se dobro informišu o salonu i majstoru koji će im uraditi nadogradnju.

 

POGLEDAJE VIŠE O PRAVILNOJ MASAŽI NOGU

pravilna masaža nogu

POGLEDAJTE VIŠE O HIPERTONUSU

hipertonus