+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠTA JE MIKRODERMOABRAZIJA? - sa nastave na kursu kozmetičke rejuvenacije

Šta je mikrodermoabrazija?

Polaznici kursa kozmetičke rejuvenacije prolaze i obrađuju temu: Šta je mikrodermoabrazija? Mikrodermoabrazija je još poznata i kao dijamantski piling. On predstavlja nežnu abraziju česticama dijamanata. Na taj način se koža regeneriše, čisti i zeteže. Ovim postunkom skidamo sloj izumrlih ćelija i omogućavamo bolji prodor preparata. Koža postaje glatka, a ten ujednačen. Piling se vrši uz pomoć sonde sa česticama dijamanata. Ona vrši  fino “glačanje” kože i u kombinaciji sa vakuumom poboljšava cirkulaciju. Takođe čisti lice, vrši mikromasažu, smanjuje proširene pore, uklanja fleke, pege i bore. Pored toga poboljšava elastičnost kože, stvara lifting kože i stimuliše stvaranje novog kolagena. 

Šta je mikrodermoabrazija?

Ovaj tretman možete raditi kao samostalnu proceduru ili uz klasičan, anti-age ili polutretman lica. Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože, a efekat je vidiljiv već posle prve primene ovog pilinga. Na koži se pojavljuje rumenilo usled poboljšanja cirkulacije, ten se izjednačava, koža je glatka. Optimalan broj tretmana je od 4 do 6. Procedura je bezbolna i kao zaseban tretman traje oko 30 min. Mikrodermoabrazija može biti sjajna uvertira za unos aktivnih supstanci jer uklanja površinski izumrli sloj mrtvih ćelija koje sprečavaju prodor korisnih materija u kožu.

Šta je mikrodermoabrazija?

Tretman mikrodermoabrazije započinjemo temeljnim čišćenjem lica. Purity penušavim sredstvom za uklanjanje nečistoća čistimo lice. Kozmetičkim sunđerom skidamo preostalu sapunicu sa lica. Nakon čišćenja lica sledi piling. Piling će ukloniti mrtve ćelije sa površine kože. Nanosimo ga kozmetičkom četkicom. Kružnim pokretima prstilu vršimo piling kože. Tretman mikrodermoabrazije se nastavlja uklanjanjem ostatka pilinga i primenom aparata za mikrodermoabraziju. Aparat radi na principu vakuma i dijamantske glave. Vakum usisava deo kože na kojem se deluje i na taj način ostranjuje sve nečistoće i mrtve ćelije sa površine kože. Kožu smirujemo Purity aloe vera gelom koji ima svojstvo blagog hlađenja.

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU PROTIV STARENJA KOŽE

tretman protiv starenja

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O MASAŽI STOMAKA

image-0.02.01.3f173af1667e662d0b0ad92c82730346bc418a3df02aebec8742b77ab1e0ef45-V

OVDE

POGLEDAJTE KAKO DELUJE LIMFNA DRENAŽA

kako deluje limfna drenaža

OVDE