+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SMANJENJE OBIMA MASAŽOM STOMAKA - sa nastave na kursu za anticelulit program

Smanjenje obima masažom stomaka

Masažom stomaka ne možemo pomoći u eliminaciji dubokih masti, ali je veoma korisna za skidanje nagomilanih potkožnih naslaga, koje vremenom povećavaju obim struka. Pokreti rukama u kombinaciji s dejstvom aktivnih supstanci u kremama i esencijalnim uljima doprinose topljenju i eliminaciji masti. Masažom stomaka koristi kada su masne naslage već vidljive, jer ona tada pomaže u njihovom bržem uklanjanju ali i u započinjanju procesa mršavljenja. Koža se usled nakupljenih masnih naslaga naglo raširila postala mlitava i opuštena, što dovodi do pojave strija. Zato je neophodno ojačati tkivo, a tome mogu doprineti i  različita pakovanja koja deluju lokalno i stimulišu metabolizam kože.Koliko je važan izbor aktivnih sastojaka, pogotovo onih prirodnih, koji obezbeduju kvalitet epidermisa, toliko je bitno i da se tretmani masaže obavljaju redovno, da biste postigli dobre rezultate.Čak ni najmoćnija krema za sagorevanje masti ne može ništa uraditi ako se samo jednom upotrebi.

 

 

Masaža stomaka za skidanje masnih naslaga je veoma efikasna, ona će ujedno pomoći i kod zatvora stolice jer će ubrzati ceo proces varenja hrane i omogućiće vam svakodnevno pražnjenje creva. Kad počnete gubiti prve kilograme, važno je i da učvrstite vašu kožu. Tako se tkiva oslobođena masti neće opustiti.  Aloja vera gel će reaktivirati cirkulaciju i podići tonus kože. Pomešajte kašiku gela od aloje, čija svojstva vraćaju koži elastičnost, s kapljicom eteričnog ulja mente. Masažom stomaka sa ovom blagotvornom mešavinom uspešno ćete eliminisati višak masnoća i pri tom će zategnuti vašu kožu.

 

Piling koji primenjujemo na stomaku će ukloniti izumrle ćelije i vratice prirodan izgled kože. Masaža se izvodi dlanovima. Pravimo pokrete poglađivanja u smeru kazaljke na satu jer se u to vreme obavlja i varenje. Sledeci pokret je lifmna drenaža, pokreće se protok limfe i spospešuje se izbacivanje toksina iz organizma,povlačenje sa jedne i druge strane dovodi do smanjenje masnih naslaga. Masažu bi trebalo obavljati nekoliko sati posle jela ili odmah ujutro na prazan stomak. Prvo dišite lagano i opustite se.

 

POGLEDAJTE KAKO HIDRIRATI SUVU KOŽU

kako hidrirati suvu kožu

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O EMISIJI PRAKTIČNA ŽENA

emisija praktična žena

OVDE

POGLEDAJTE KAKO DELUJE LIMFNA DRENAŽA

kako deluje limfna drenaža

OVDE