+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠMINKA I FRIZURE ZA FILM INFLUENSER - STUDENTI I GODINE SMERA MAKE UP UMETNIK

Šminka i frizure za film „Influenser“ – studenti I godine smera Make up umetnik

U pitanju je još jedan projekat mladih umetnika i studenata sa Fakulteta dramske umetnosti u Beogradu, kratkometražni film pod nazivom“Influenser”, koji  se bavi pitanjem identiteta, pojma i pomame tkz. influensera i pitanjem uspeha za mlade ljude današnjice. U pitanju je svojevrsna parodija o ljubavnom paru koji iz malog mesta dolazi u Beograd u potrazi za slavom.

Kreativni deo posla u vidu šminke i frizura pružili su upravo student I godine make up smera Akademije Purity u okviru predmeta praksa. Njihov rad ovom projektu podrazumevao je stil šminkanja od svakodnevnog prirodnog izgleda, do scenske šminke sa naglašenim koloritom i veštačkim dodacima. S obzirom da se snimalo unutar snimanja, u smislu da u samom filmu postoje scene snimanja muzičkog spota, studentkinje su imale zadatak kroz koji je trebalo da dočaraju sve, od dnevne do večernje šminke.

Još jedna uspešna i zanimljiva saradnja studenata, sa ciljem da sa jedne strane nasmeje publiku, a sa druge da navede na razmišljanje, da prodrma lažne identitete, preispita idealne i ubaci onog malog crva sumnje koji treba da doprinese kritičkom razmišljanju vezanom za ono što se danas toliko forsira, a zapravo ne čini da se zaista osećamo ni prihvaćeno ni srećno.  Lažni sjaj je upravo to. Pravi sjaj se gradi uporno, vrednoćom, trudom, organizovanošću i osećajem za meru i ljude oko nas.

Ako se prepoznajete u prethodnoj rečenici i želite da učite i razvijate svoje znanje i talenat, pogledajte gde sve učestvuju naši studenti i šta sve uče na studijama.

KURS PROFESIONALNOG ŠMINKANJA

make up

VIDI OVDE

POSTANI I TI MAKE UP UMETNIK

MAKEUP

VIDI OVDE

SCENSKA ŠMINKA - akademski kurs za profesionalne šminkere

VIDI OVDE