+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠMINKA I FRIZURE ZA FILM KAŠIKA - STUDENTI I GODINE AKADEMIJE PURITY

Šminka i fizure za film „Kašika“ – studenti Akademije Purity

Prakse su sastavni deo našeg obrazovnog programa, bilo da su u pitanju trogodišnje studije ili stručne obuke koje organizujemo. Mi naše studente učimo praktično zanatu, a zanat se usvršava kroz iskustvo i rad.  Iako naši studenti dobijaju priliku da rade praksu u nekim od najznačajnijih projekata u filmskoj i televizijskoj produkciji, nisu samo veliki projekti ti koji su važni. Iskustvo se stiče prvo na manjim snimanjima, a zatim kako se zanat gradi, tako se i prakse menjaju.

Primer kako studenti pomažu studentima ovog maja bila je saradnja na snimanju filma „Kašika“ za koji su naši studenti I godine make up smera radili šminku i frizuru. Akademija Purity ima stalnu saradnju sa  Fakultetom dramskih umetnosti u Beogradu, tako da je i ovaj put došlo do uspešne saradnje između talentovanih studenata dve Akademije.

U pitanju je kratkometražni film čija radnja donosi priču o vojnicima, a naziv filma simbolizuje dilemu  u kojoj se svaki čovek našao bar jednom, kada je stomak prazan, a glava mora da ostane bistra jer se važne odluke i dalje moraju donositi.

Filmska šminka na snimanju rađena je tako da dočara situaciju u kojoj se nalaze vojnici, a to su teški uslovi, umor, glad, nepovoljni vremenski uslovi, loša higijena itd. Šminka i senčenje lica doprineli su da taj utisak bude stvaran i dočara izgled vojnika koji se suočeni sa surovošću života, bore da prežive. Studentkinje su uradile odličan posao i kreirale autentičan izgled vojnika.

Kurs specijalnih filmskih efekata I nivo

VIDI OVDE

POSTANI PROFESIONALAC - STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA

scenska šminka

VIDI OVDE