Select Page

Modni brend Sisters Code by SBC - šminka Akademija Purity

Sisters Code by SBC

Modni brend Sisters Code by SBC predstavlja letnu capsule kolekciju pod nazivom „SC Girl & The City“. Modeli iz nove kolekcije namenjeni su devojkama i ženama koje neguju urbani stil. Komadi koji dominiraju su haljine i majice u crnoj boji, izrađene od italijanske likre na kojima se nalazi print s logom brenda. Kampanju je osmislio kreativni tim SBC u saradnji s Daliborom Danilovićem i Bojanom Milovanovićem, dok je iza objektiva bila čarobna Anđela Vukosavljević/Jovovich Models.

Kolekciju prate aksesoari (popularni cegeri, backpackovi, marame, maske za mobilne telefone) koji se mogu kombinovti uz svaku odevnu kombinaciju. Zbog velikog interesa brend je ponovio primerak restock Hoody black dress i Arizona floral dress iz protekle kolekcije. Umetnica Lidija Petrović – Lija Creations je ekskluzivno oslikala logo signature modnog brenda Sisters Code by SBC koji je napravila Miranda Vidak – Moodytwin + Rhaw iz Los Angelesa. Ovog puta svoj lookbook kreirale su takođe u Breezegram tehnologiji koja je sve popularnija na društvenim mrežama. Sestre Bojana i Vladana Veljković, prvi će put predstaviti kolekciju za jesen/zimu 2017. na idućem Beograd Fashion Weeku.

Šminka za ovaj editorijal je prilagođena stilu kolekcije. Pošto i sama kolekcija odiše casual osećajem i lagodnošću<a<< odlučili smo se za urbani makeup. Za šminku na očima smo koristili krejon u crnoj boji u kombinaciji sa tamnim senkama za oči. Krejon je utrljan u koren trepavica a zatim fiksiran i “zadimljen” smeđom, zelenom i crnom senkom. Besprekoran ten modela je obavezan a na usnama smo postigli efekat “zamagljenosti” utapkavajući domalim prstom bordo karmin.

Modni brend: Sisters Code by SBC
Nakit: Grubić Design, Invin Jewellery
Model: Anđela Vukosavljević/Jovovich Models
Makeup & Hair: Ivana Kovačević za Akademiju Purity
Fotograf: Dalibor Danilović

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ U MODNIM EDITORIJALIMA

POSTANI KOMPLETAN MAKEUP UMETNIK