Select Page

ŠIŠANJE I FARBANJE PAŽ FRIZURE - skraćivanje krajeva i neutralna boja kose

Šišanje i farbanje paž frizure

Na fotografijama možete videti šišanje i farbanje paž frizure. Veliki broj žena skraćuje kosu najmanje jednom u tri meseca. Ovaj proces je veoma bitan za negu kose. Spoljašnji uticaji ugrožavaju kvalitet kose. Predugo izlaganje suncu može oštetiti krajeve a pogotovoto one koji su kolorisani. Svakodnevnim stilizovanjem kose takođe ugrožavamo njen kvalitet . Najčešće stilizujemo kosu presom, figarom ili kupom. Ovi aparati emituju veliku količinu toplote i na taj način ugrožavaju kosu. Delovanjem toplote dlaka se istanjuje, lomi i na kraju puca. Popularno se oštećeni krajevi nazivaju “rascvetali krajevi”. Skraćivanje krajeva kose je ključno u održavanju postojeće frizure.

Šišanje i farbanje paž frizure 

Paž frizure bi mogle poneti titulu za najrazovrsnije i najpopularnije kratke frizure koje su moderne već godinama. Mnoge dame su se odlučile skratiti kosu na paz frizure, a neke neguju ovaj stil već više sezona. Kako god bilo, bob frizura je večno u modi pa tako i ove godine spada u moderne kratke frizure 2016 – te. Paž frizure imaju mnogo varijacija, od moderne kratke ženske frizure pa do dužeg paža. Bob frizura može biti simetrična, ravno ošišana ili pak potpuno asimetrična i stepenasta. Takođe, i paž frizure sa šiškama su veoma popularne, kako sa kratkim tako i sa dugačkim šiškama. Kratka kosa može da vam dosadi, pa da se to ne bi desilo frizure na paž se mogu lako promeniti i modifikovati kako ne bi imale stalno istu frizuru. Oblik koji smo mi želeli da dobijemo jeste da imamo duže krajeve napred a kraće pozadi. To smo postigli šišanjem u obliku obrnutog latiničnog slova V.

Šišanje i farbanje paž frizure

Pre promene boje na ovoj frizuri imali smo smeđu boju sa bakarnim pod tonom. Naš cilj je bio da dobijemo istu smeđu boju sa neutralnijim tonom. Napravili smo preliv koristeći farbu na nivou broj 5. Nakon ispiranja preliva dobili smo neutralnu, smeđu nijansu po želji. Prelivi nisu zapravo farbanje kose već farba sa nižom koncetracijom pigmenta.

POGLEDAJTE VIŠE O KOKTEL FRIZURAMA

DSCN5462

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA FRIZURA CRNO-BELIH FILMOVA

Snapshot - 92