+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SERIJA CRVENI MESEC - ŠMINKA STUDENTI AKADEMIJE PURITY

Serija „Crveni mesec“ – šminka studenti Akademije Purity

Emitovanje jednog od najambicioznijih projekata televizije Pink, serije „Crveni mesec“, počelo je u oktobru 2019, dok je samo snimanje počelo pet meseci ranije u Šimanovcima, u Pinkovom najmodernijem kompleksu filmskih studija, ali i na autentični lokacijama širom Srbije.  Za potrebe snimanja, izgrađena je rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i tri gradske ulice, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima.

Ljubavna i snažna istorijska priča, smeštena je u period od 1909 do 1915, a gledaoci će kroz 120 epizoda  uživati u autentičnoj scenografiji, raskošnim kostimima i sjajnoj glumi, a ste to skupa, kažu da maestralno dočarava život prestonice tog doba.

Deo kreativnog tima, pored glumaca, činili su i sjajni i vredni krojači, dizajneri, odućari, dekorateri, glavna kostimografkinja TV Pink-a, Nevena Milovanović, u čijim su kostimima glumci naprosto uplovili u epohu, ali i šminkeri, među kojima su bili i studenti II godine Akademije Purity.

Naši studenti angažovani su uvek na velikim i važnim ostvarenjima, glumačkim, modnim, muzičkim…ali raditi jednu ozbiljnu i zahtevnu seriju ovog formata, svakako je bio veliki izazov i u isto vreme,  veoma inpirativno. Ovo je bila izuzetna prilika da vrati prošlost u sadašnje vreme i da se oživi taj emotivni, kulturno-istorijski važan segment prošlosti.

Bogatsvo i raskoš kostima, stilizovanih frizura i celokupnog izgleda velikog broja glumaca i statista, u veličanstvenoj rekonstrukciji predratnog Beograda, sjajno je dočarala  ljubavnu dramu ispunjenu političkim i špijunskim intrigama.

Verujemo da ćete i vi uživati u epizodama nove sjajne serije, čiji smo i mi ponosni, kreativni deo.

 

 

AKADEMSKI KURS FILMSKE ŠMINKE I SPECIJALNIH EFEKATA

filmska šminka

VIDI OVDE

Za uspešnu karijeru potrebni su rad, upornost, ljubav, vežba i naravno dobar učitelj - STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA

make up

VIDI OVDE