+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SEMINARI BB GLOW I MEZOPEN NA AKADEMIJI MOEZ NOAR U TUNISU – PREDAVAČI PROF. MIRELA ŠKRIJELJ I PROF. LEJLA BIŠEVAC SA AKADEMIJE PURITY

Seminari BB glow i Mezopen na Akademiji Moez Noar  u Tunisu – predavači prof. Mirel Škrijelj i prof. Lejla Biševac sa Akademije Purity

Ovog meseca  naše drage profesorke sa Akademije Purity, Mirela Škrijelj i Lejla Biševac bile su gostujući predavači na Akademiji Moez Noar (Moez Naouar) u Tunisu, sa kojom je naša Akademija otpočela vrlo uspešnu i nadamo se dugu saradnju.

BB glow i Microneedling odnosno Mezopen, novine su za studente sa Akademije Moez Noar tako da su studenti bili vrlo zainteresovani da nauče nešto novo i prime znanje gostujućih predavača. Seminari su uključivali praktični i teorijski deo, a studenti su u toku sedam dana imali priliku da vide i upoznaju se kako sa pigmentima i preparatima koji se koriste u BB glow tretmanu  tako i sa samom procedurom ali i negom kože nakon tretmana.

Takođe su učili i primenjivali proceduru mezoterapije uz pomoć mezoaparata, koji se bazira na mikroiglicama koje stvaraju mnogobrojna mehanička oštećenja pri kojima se koristi sistem samozaceljivanja kože. U pitanju je revoucionarni tretman koji se može koristiti za podmlađivanje, ukljanjanje ožiljaka, široke pore, ukljanjanje akni, zatezanje kože, dublje i pliće bore, strije, lečenje suve kože i hipopigmentacije.

Na kraju sedmodnevnih seminara studentima I godine Akademije Moez Noar (Moez Naouar) dodeljeni su sertifikati od strane gostujućih  profesorki sa Akademije Purity.

Na Akademiji Purity mezoterapija se uči u okviru studija za estetičare-kozmetičare ali i na kursu Specijalni kozmetički tretmani, dok se BB glow uči na posebnom kursu.

Pogledajte u prilogu delić atmosfere sa seminara u Tunisu.

OBUKA PLAZMA PEN

VIDI OVDE

KURS BB GLOW TRETMANA LICA

VIDI OVDE

ESTETIČAR - KOZMETIČAR, MAKE UP UMETNIK ILI WELLNESS I SPA TERAPEUT - pronađi svoj talenat i dovedi ga do savršenstva!

VIDI OVDE