Select Page

Sandra Stanojević

Sandra Stanojević – profesor na Akademiji “Purity”. Predavač na predmetima: ventuze i teorija stresa.

Koliko imate predavačkog iskustva?

“Počeci mog predavačkog iskustva su još iz perioda studiranja, kada sam počela držati časove “Osnova masaže”. Ubrzo nakon toga i viši stepen iz iste oblasti – “Masaža”. Nakon više od 7 godina aktivnog predavačkog iskustva iza sebe imam oformljene masere koji su uspešno izgradili svoje karijere. Autor sam i organizator brojnih seminara iz obla”sti Wellness i spa” kao i “Teorije i terapije stresa”. Takođe sam jedan od autora knjige “Wellness i spa” koja će se uskoro naći na tržištu. Osnivač sam udruženja “Napravi korak” gde aktivno učestvujem u osnaživanju civilnog društva kroz vođenje interaktivnih radionica i edukativno-informativnih seminara u cilju očivanja psihofizičkog i socijalnog zdravlja.”

Kakva su Vaša iskustva na Akademiji Purity?

“Sa Akademijom sarađujem od njenog osnivanja, rastemo zajedno. Veoma sam ponosna što sam deo tima jedne ovakve ustanove koja je svojim radom postavila nove standarde u edukaciji iz oblasti estetike i kozmetologije.”

Kako su koncipirana Vaša predavanja?

“Prenositi znanje je vrlo kreativan zadatak. Zalažem se da svoje studente motivišem i na dodatna istraživanja. Predavanja su koncipirana tako da su pre svega interaktivna i praktično primenljiva. Radimo na jačanju autentičnosti što dovodi do inovacija, kreativnog razmišljanja a to je temelj izgradnje i početka karijere nakon završene edukacije tj studija. Čitav tim Akademije Purity prenosi studentima na jedan veoma savremen način dosta praktičnog i teorijskog znanja. Naučićete puno tehnika, alata, rukovanja savremenim aparatima što je veoma važo jer ćete biti već tokom studija osposobljeni za rad. Budite znatiželjni, vredni, uporni. Postavljajte sebi ciljeve i gradite budućnost u kojoj ćete uživati. Tim Akademije Purity je svakako tu da vam u tome pomogne.”

Pitali smo studenta druge godine smera Wellness i spa Jelenu Jovanović kakav je profesor Sandra Stanojević:

“Profesorka Sandra Stanojević je izuzetna! Od nje se mnogo može naučiti iz mnogo različitih oblasti. Nije strog profesor a atmosfera na predavanju je prijateljska i opuštena. Na veoma kreativan način prenosi znanje tako da zaista zapamtimo ono što učimo.”

ŽELIŠ DA POSTANEŠ WELLNESS I SPA TERAPEUT?

preparati protiv celulita

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESORKI SANJI VUKOV

Sanja Vukov