Select Page

PURITY FASHION PROVOCATION - modni događaj na nivou Balkana

Purity Fashion Provocation

Purity Fashion Provocation održao se 6. juna na prelepom Compas River City Hotel Brod – u u Beogradu. Za šminku i frizuru se pobrinula Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity”.  Organizator Agencija SNOB koja je kroz nekoliko različitih manifestacija ovog karaktera došla do konačnog naziva Fashio Provocation. Izlagači – dizajneri na Purity Fashion Provocation bili su: Jelena Roganović Đurić, Željana Brkić, Tehnička škola za dizajn kože Beograd, Helena Scrittore, Škola za tekstil i dizajn Leskovac – dizajner tekstila. Škola za tekstil i dizajn Leskovac – modelar odece i stilski krojac, Ana Podunavac, Tamara Knežević, Nataša Blagojević, Jelena Luković, Lela Marić, Visoka tehnolosko umetnička strukovna škola Leskovac, Univerzitet u Novom Pazaru. Program je vodila Maja Lukić a Dee Jay je bio Dalibor Dača Marković.  

Purity fashion provocation 2016

Studenti Akademije Purity su radili pripremu lica za šminkanje, šminku i frizuru modelima na revijama. Svetska modna scena ponovo dominira u Beogradu. Kreativnost, slobodan duh i jasna vizija živopisno pridaju važnosti ovog modnog dogadjaja kao što je Purity Fashion provocation 2016. Veliki broj dizajnera i modela beogradskoj publici su dali jednu potpuno novo vidjenje mode današnjice. Haljine u dužim i kraćim varijantama privukle su pažnju po svojim slim krojevima koje su pratile liniju modela. Žena na na ovoj manifestaciji vidjena kao neko ko je veliki poštovalac mode dopuštajući da i one svojom vizijom menjaju pravila. Apsolutnu autentičnost imaju letnje boje koje na pogled smiruju a opet bude eleganciju i osećaj za stil. 

 
 

Takođe kreacije posebno krase modni dodaci koji stil dovode do savršenstva predstavljući savrmen kroj sa etno prizvukom. Nezaobilazni detalj na skoro svakoj kreaciji jeste čipka u različitim varijantama koja sama po sebi nikada neće izgubiti važnost za modnu industriju. Ona je sofisticirana i efektna dajući kreaciji jednu sigurnost i eleganciju. Nakon svih modnih kreacija publika je ostala u razmišljanju podstaknuta idejama ovih mladih, talentovanih dizajnera. 

POGLEDAJTE PRIPREMU ZA PURITY FASHION PROVOCATION

13322206_149012342179614_8021286707189202484_n

POGLEDAJTE UČEŠĆE AKADEMIJE NA BLOGOMANIJI

Vidimo-se1-300x169