Select Page

BLOGOMANIJA 2016 - Stručni tim Akademije makeup podrška

Blogomanija 2016

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Blogomanija Fashion & Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život. Kada kažemo Blogomanija, ne mislimo samo na blogove. Blog je samo jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda. Oko 1000 posetilaca, aktivnih korisnika društvenih mreža, garantovaće da će ovu konferenciju pratiti ceo region.

Kome je namenjena Blogomanija 2016? Prvenstveno lepšem polu, ali i muškarcima koje zanimaju ove teme. Digital, PR i marketing stručnjacima, novinarima, digitalnim i primenjenim umetnicima, studentima i svim samosvesnim i samostalnim ženama koje žele da ulažu u svoje znanje i da se posvete sebi – jer su to zaslužile! Dobrodošli su i svi koji žele da se opuste u kozmetičkim i wellness tretmanima, kao i oni koji žele networking i provod, po čemu su naše konferencije poznate. Stručni tim Akademije Purity je takođe deo manifestacije Blogomanija 2016. Oni će raditi makeup podršku za reviju koja je plan programa Blogomanije. Takođe, prisustvovaće predavanjima i radionicama u okviru manifestacije.

 

Blogomanija 2016.

“Akademija Purity je predstavnik izraelskog Fakulteta za medicinsku kozmetiku i američkog York Univerziteta. Ona predstavlja jedinstven spoj stručnosti i tradicije sa istoka, i modernog pristupa obrazovanju sa zapada. Akademija za estetiku i kozmetologiju bavi se visokim obrazovanjem u oblasti nege lepote i nudi trogodišnje studijske programe usmerenja Estetičar kozmetičar, Makeup umetnik i wellness i spa terapeut.

Pored ovih programa nudi preko 50 akademskih kurseva koji imaju međunarodnu akreditaciju ali i akreditaciju u Ministarstvu obrazovanja republike Srbije. “

Sa portala novaenergija.net http://www.novaenergija.net/akademija-purity-ide-na-blogomaniju-a-ti-foto/

POGLEDAJTE UČEŠĆE AKADEMIJE NA SAJMU KOZMETIKE

DSCN6150

POGLEDAJTE PODRŠKU AKADEMIJE NA BEOGRADSKOM MARATONU

image-464f71404562e704cd2674f0cb5113247dac622de45322aca13307e2d6a337eb-V