Select Page

Profesionalna kozmetika, komedokvečer i biostimulativni laser - kurs za kozmetičara II nivo

Profesionalna kozmetika, komedokvečer i biostimulativni laser

Profesionalna kozmetika je od velike važnosti za pravilno rešavanje problema i vidljivog efekta na koži lica. Na Akademiji za Estetiku i kozmetologiju Purity polaznici su vežbali razne tehnike kroz ceo kozmetički kurs II nivo-a. Drugi nivo sadrži razne segmente iz oblasti pravilnog korišćenja aparata i preparata, polaznicima se detaljno objašnjavaju svi profesionalni nanotehnološki Purity preparati i ostali različiti profesionalni kozmetički brendovi, sa kojim naši dragi polaznici imaju čast i da rade u praktičnoj nastavi.

 

Na današnjem času radili smo Purity higijenski tretman tehnikom komedokvečera i otvarali smo pore pomoću Purity komedo gela gde profesionalna kozmetika ima veliki udeo. Komedokvečer olakšava i manje je bolnija procedura kod efikasnog uklanjanja mitisera sa kože. Takva tehnika je jako interesantna i korisna i polaznicima veoma zanimljiva, jer se susreću sa sasvim drugačijom tehnikom komedoekspresije. Upotrebljen komedokvečer se steriliše u sterilizatoru i nakon izvesnog vremena opet je spreman za upotrebu. Takođe su polaznici imali predavanje o pravilnom korišćenju Biostimulativnog lasera. Biostimulativni laser se primenjuje i smatra se najefikasnijim za lečenje Dermatitisa, pomaže kod dubokih i izraženih bora, strija, celulita, akni, hiperpigmentacija, rozacee i kuperoze.

Na današnjem času smo imali klijenta koji je imao problem sa herpes zosterom, efikasno smo umirlili upalu i potrebno je da klijent dođe još 3 puta, kako bi se ubrzao proces uklanjanja herpesa. Tretman traje 3 minuta gde se na ciljanom mestu zadržava laser i blagim kružnim pokretima se ublažava upala. Ovakav tertman se ne preporučuje osobama koje boluju od epilepsije, štitne žlezde, trudnice, maligni tumori itd. Tok tretmana :površinsko čišćenje i toniziranje kože, aplikovanje adekvatnog seruma, lasero terapija. Tretmani su potpuno bezbolni i zbog povećane produkcije endorfina i serotonina „hormona sreće”, tokom i nakon terapije klijent se oseća relaksirano i opušteno. Nakon tretmana nema nikakvog crvenila. Treba posvetiti pažnju svakom problemu na koži, zato naši polaznici na najprofesionalniji način stiču znanje i praksu kako bi adekvatno rešili svaki problem i nezadovoljstvo kod svog klijenta.

 

POSTANI PROFESIONALNI KOZMETIČAR

obuka za prp tretman

UNAPREDI SVOJE ZNANJE KOZMETIČARA

vežba tretmana lica