Select Page

PODMLAĐIVANJE LICA MATIČNIM ĆELIJAMA

Podmlađivanje lica matičnim ćelijama

Svojstva matičnih ćelija daju ogromne mogućnosti u lečenju raznih bolesti, kao i u estetici.

Šta su matične ćelije?

Matične ćelije su po definiciji osnivačke ćelije svih tkiva i organa u organizmu.

Kao takve mogu obnavljati razna tkiva, u stanju su da “prepoznaju” povredu, opekotinu ili neko drugo alarmantno stanje u organizmu, u kom su pozvane da izvrše svoju regenerativnu ulogu.

U svetu se ove ćelije izoluju iz koštane srži, uzgajaju se iz uzoraka kože, a u poslednje vreme se sve više koristi njihovo prisustvo u masnom tkivu. Današnje lakše izdvajanje matičnih ćelija iz pomenutog masnog tkiva je omogućilo sve češću primenu u rekonstruktivnoj i estetskoj hirurgiji uz postizanje izuzetnih rezultata.

Tretman matičnim ćelijama je tretman kojim ćete omogućiti koži Vašeg lica da se na najprirodniji način podmladi. Ovaj tretman je novitet i predstavlja budućnost u kozmetičkom svetu u oblasti „anti-aging”-a. Baziran je na najnovijim naučnim istraživanjima i novom pristupu u zaštiti matičnih ćelija ljudske kože pomoću biljnih matičnih ćelija. Jedinstvena formula je kombinacija moderne, visoko napredne tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka.

Osnovni sastojci koji se koriste u ovom tretmanu su: matične – stem ćelije, hijaluronska kiselina, matriksil peptidi, kavijar i kalcijum.

Koncentrovani sadržaj biljnih matičnih ćelija odgovornih za održavanje pravilne strukture kože, garantuje dubinsku i intenzivnu regeneraciju, vraćajući vašoj koži mladost i vitalnost. Tretiranjem kože matičnim ćelijama poboljšava se struktura kože, povećava se proizvodnja kolagena i elastina čime se intenzivno utiče na regeneraciju kože. Tretman matičnim ćelijama sprečava stvaranje bora i nepravilnosti na koži, ali i smanjuje dubinu već formiranih bora, popravlja oštećenja na svim nivoima ćelija kože i otklanja vidljive znake starenja.

Hijaluronska kiselina dubinski hrani i hidrira kožu, vraća joj izgubljenu jedrinu i sjaj, jača tonus kože obezbeđujući joj čvrstinu i zategnutost.

Matriksil peptidi su aminokiseline koje imaju veliki efekat protiv starenja kože jer aktiviraju proces proizvodnje kolagena i elastina, stimulišu proces obnove ćelija, sprečavaju nastanak bora, a već postojeće vidno redukuju.

Kavijar stimuliše regeneraciju kože, ima antioksidativno delovanje i štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja. Poznat je i kao sredstvo za prirodni lifting kože lica te je prikladan za svaki tip kože kojoj je potrebna revitalizacija.

Kalcijum je ključan u izgradnji kožne barijere i zaštiti potpornog tkiva kože, pre svega kolagenih vlakana. Idealan je za uklanjanje fleka koje nastaju na koži i ujednačavanje tena.

Naučite popularnu, neinvazivnu metodu ulepšavanja - SEMINAR HIJALURON PEN 28.02. od 17-21h

Hijaluron pen

KURS KOZMETIČKE REJUVENACIJE

rejuvenacija

OBUKA ZA PLAZMA PEN - tretman pokretanja regenerativnih procesa u ćelijama kože