Select Page

PENNA ATELIER - editorijal za Telegraf, šminka i frizura Tim Akademije Purity

Penna Atelier

Nina i Nela su osnivači brenda Penna Atelier. One su gošće najnovijeg Telegrafovog modnog editorijala gde se za šminku i frizuru pobrinuo Tim Akademije Purity. Kroz svoj objektiv Aleksandra Bogićević nam je prikazala svu lepotu i raskoš kreatorki brenda ali i njihovih kreacija. Sestre Nina i Nela Pena su pre samo dve godine otvorile “PENNA Atelier“. Mlade dizajnerke su želele da naprave brend za samouverene žene, koje smeju da se usude da nose zavodljive i neke drugačije komade garderobe. I to im je uspelo! Za te dve godine, svoj rad su predstavile na nedelji mode u Srbiji i u Budimpešti, kao i na revijama u Parizu i Crnoj Gori, a mnoge poznate ličnosti su nosile njihove kreacije.

Nina i Nela Penna Atelier

Snimanje je održano u raskošnoj vili “Jelena”, koja je dekorisana vajarskim i slikarskim umetničkim delima, sa unutrašnjošću ispunjenom luksuznim nameštajem, te će vas ovaj editorijal definitivno ostaviti bez daha. Haljine obiluju raskošnim materijalima i ukrasima. Možemo videti različite materijale od belih, bež i boje šampanjca do teget, bordo i crnih kreacija. 

Fotografisanje za Penna Atelier mora biti glamurozno i raskošno kao što su i same kreacije. Njih su upotpunili šminkeri i frizeri iz Tima Akademije Purity. Što se tiče šminke odlučili smo se za neutralne i bogate boje karamele i zlatne. Na očima smo koristili dosta tamnih senki sa crnim krejonom na vodenoj liniji. Besprekoran ten je obavezan a težili smo ka bronzanom i sjajnom tenu. Na usnama Nina i Nela nose neutralne nijanse karmine boje mesa. Frizura je ogleda u glamuroznim talasima koji slobodno padaju preko ramena i leđa naših modela. Oba modela imaju dugu, gustu i negovanu kosu tako da je postizanje ovakvog izgleda bilo znatno olakšano. Efekat je još jači s obzirom da kosa ima dosta sjaja i više različitih nijansi.

POGLEDAJTE VIŠE O EMISIJI MAJE GOJKOVIĆ

DSCN6299

POGLEDAJTE VIŠE O NIJANSIRANJU CRVENE KOSE

nijansiranje crvene kose

POGLEDAJTE VIŠE O REVIJI BATE SPASOJEVIĆA

bata spasojević individual