+381607237853 akademija.purity@gmail.com

BATA SPASOJEVIĆ INDIVIDUAL - šminka i frizura Akademija Purity

Bata Spasojević Individual

Bata Spasojević Individual – kolekcija predstavljena u Gotik klubu a za šminku i frizuru zadužena Akademija Purity. Kao i sve kolekcije Bate Spasojevića i ovog puta smo videli nešto neobično, novo i nesvakidašnje.  Imali smo priliku da uživamo u različitim teksturama, printovima i jarkim bojama Batinih kreacija. Njegove kreacije su nosili modeli kompanije MissYU. Sa kompanijom MissYu sarađujemo već duže vreme i pružamo podršku šminke i frizure na mnogim događajima,snimanjima, izborima za miss, pripremama za finale i revijama. Takođe, sa našim poznatim kreatorom Batom Spasojevićem ne sarađujemo prvi put.

Bata Spasojević Individual

Razigranost i nesvakidašnjos kreacija zahtevalo je frizure u retro stilu. Odlučili smo se za stil uz šezdesetih godina koji se sastojao iz puštene kose sa mnogo volumena i šiškama zakačenih na temenu. Započeli smo stilizovanje kose uvijanjem na kupu širokog prečnika. Na taj način smo dobili krupne talase sa volumenom. Sledeći korak je tapiranje u korenu kako bi postigli maksimalno podizanje dlake. Celokupnu frizuru fiksiramo sa velikom količinom laka za kosu. Prednji, čeoni deo kose tapiramo i kačimo na temenu a ostatak kose slobodno pada preko leđa i ramena. Ovakav stil idealno pristaje plavoj kosi sa više nijansi koja izgleda punije i sa više volumena.

Bata Spasojević Individual

Glavni fokus kod šminke je na eyelineru. Osim klasičnog “mačkastog” eyelinera na početku oka smo takođe iscrtali početak oka kako bi dobili više dimenzija. Ten je besprekoran sa pojačanim higlighterom kako bi se istakao pod svetlima reflektora na reviji. Takođe, dodatno smo pojačali konture lica kako bi zadržali oštre crte lica. Odlučili smo se za neutralnu boju usana kako bi oči i frizura bile u prvom planu. Pojačali smo i njihov volumen providnim sjajem za usne.

Studenti prve godine smera Makeup artist su imali jedinstvenu priliku da učestvuju i prisustvuju ovakvom događaju kao što je Bata Spasojević Individual modna revija.

 

 

POGLEDAJTE VIŠE O SUPTILNOM SMOKEY EYES-U

DSCN6266

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O RADOVIMA POLAZNIKA KURSA TEHNIKA ŠMINKANJA LICA

radovi polaznika

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O MASKI U EMISIJI PRAKTIČNA ŽENA

emisija praktična žena

OVDE