+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PARAFINSKO PAKOVANJE

Parafinsko pakovanje

Parafinsko pakovanje dubinski hidrira kožu i predstavlja najefikasniji tretman za suvu i ispucalu kožu ruku i nogu. Parafin se dobija preradom nafte i ima osobinu da odlično zadržava toplotu, a topli sloj parafina koji je obogaćen vitaminom E, dovodi do pojačane cirkulacije i do otvaranja pora na koži. Rezultat njegovog delovanja je fantastičan, jer dovodi do toga da koža brže i efikasnije upija vlažnost, tako da koža koja je bila suva i hrapava, postaje glatka, mekana i nežna. Ruke i stopala se parafinskim pakovanjem dubinski očiste i hidriraju, što je posebno korisno za one koji su često u dodiru sa vodom ili nekih hemijskim sredstvima.

Parafinsko pakovanje se već dugo koristi za lečenje suve i ispucale kože, kako ruku, tako i stopala. Posle tretmana, koža je zaštićena od spoljašnjih uticaja i dugo ostaje hidrirana, elastična i sjajna. Sam tretman je vrlo prijatan, a preporučuje se  i kod hroničnih bolesti: reume, artritisa, bolesti zglobova, mišića i kostiju.

Parafinsko pakovanje pruža protivupalno dejstvo, poboljšava krvotok i vrši dubinsku hidrataciju kože na rukama. Ukoliko imate problem sa zanokticama ili suve i ispucale ruke, predlažemo vam da obavezno uradite ovaj tretman. Parafinsko pakovanje zagreva ruke, a to povoljno deluje kod osoba koje imaju probleme sa cirkulacijom.

Parafinsko pakovanje za stopala namenjeno je za osobe sa izuzetno suvom kožom na stopalima. Ovo je ujedno i najbolji način da povratite vlažnost i mekoću kože na ovom delu tela. Parafinsko pakovanje nogu je tretman u kozmetici kojim se na brz i uspešan način obnavlja i dubinski hrani koža koja je stalno izložena hladnoći, znoju i drugim štetnim uticajima.

Takođe, na ovaj način se poboljšava cirkulacija nogu i elastičnost kože. Tretman se preporučuje i onim osobama koje žele da imaju lepa i negovana stopala. Preporučuje se jednom nedeljno, a efekat je vidljiv posle prvog tretmana. Za dugotrajnije rešenje potrebno je 10 tretmana uzastopce.

 

KURS ZA KOZMETIČARA - jer lepota zahteva kontinuiranu negu u koju morate ulagati

kurs za kozmetičara

VIDI OVDE

UV ZAŠTITA ZIMI DA ILI NE

Uv zaštita zimi da ili ne

VIDI OVDE