Select Page

NMF Multivitaminska Hidrirajuća Maska Za Suvu Kožu

NMF Multi Vitamin Hydrating Mask

Današnja preporuka za negu vaše kože je NMF multivitaminska hidrirajuća maska iz Izraelske Nanotehnološke proizvodnje. U profesionalnoj primeni NMF multivitaminska hidrirajuća maska se koristi u svim kozmetičkim tretmanima, nanosi se na kraju tretmana. NMF multivitaminska hidrirajuća maska se primenjuje za tretiranje suve, dehidrirane i oštećene kože. Takođe se primenjuje i u anti – age tretmanima za tretiranje zrelije kože. Čini kožu blistavijom, mekšom i elastičnijom, hidrira kožu lica i umiruje. NMF multivitaminska hidrirajća maska se preporučuje za kućnu negu, takođe se može aplikovati i na vrat i dekolte. NMF hidrirajuća multivitaminska maska se nanosi u tankom sloju na lice, vrat i dekolte. Čekati 10 minuta da koža apsorbuje i ukloniti mlakom vodom, kozmetičkim sunđerima. Pakovanje NMF multivitaminske hidrirajuće maske sadrži 250ml.

 

 

Aktivni sastojci NMF multivitaminske hidrirajuće maske su:

Kaolin – Najblaža od svih glina. Uklanja mrtvi površinski sloj, umiruje osetljivu kožu i hrani je.

Ulje avokada – Sprečava starenje kože, antioksidantno deluje na kožu, sadrži vitamine A, E, D , C i vitamin B– Complex.

Ulje ploda divlje ruže – Služi za uklanjanje bora, strija, ožiljaka i staračkih pega.

Hijaluronska kiselina – Vraća koži elastičnost, hidrira je i zateže.

Alantoin – Regeneriše kožu i hrani je.

Urea – Zadržava vodu u koži i regeneriše je.

Boražina (lat. Borago officinalis) – Je ulje bogato vitaminima A, D, E i K, sa visokom koncentracijom gamalinolenske kiseline i oporavlja suvu i dehidriranu kožu.

 

Svi ovi sastojci su bezbedni za upotrebu. NMF multivitaminska hidrirajuća maska pomaže suvoj, dehidriranoj, zrelijoj i oštećenoj koži da povrati svež izgled i sjaj. Dužom upotrebom NMF multivitaminske hidrirajuće maske koža ne izgleda umorno, suvo i opušteno več se zadržava dugotrajniji efekat zdrave i hidrirane kože koja izgleda zategnuto.

 

Pogledajte kako izgleda tretman Rozacee i Kuperoze

Pogledajte kako izgleda maska za masnu kožu