+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Nijanse lakova koje će dominirati u 2016. godini

 Nijanse lakova koje će dominirati

Nijanse lakova koje će dominirati u 2016-oj godini.Nove boje za jesenju sezonu su izuzetno graciozne. Dajte posebnu čar svom stilu upečatljivom bojom laka za nokte koji će samo dopuniti vaš izgled. Ovu jesen će obeležiti boje vina ili pak sive boje medjutim našle su se još neke nijanse koje su vrlo efektivne.
Nijanse lakova koje će dominirati,zlatna nijansa se dobro uklapa uz jesenju atmosferu opalog lišća uz po koji modni dodatak. Kraljevsko plava i boja crvenog vina će se verovatno najviše nositi jer po svom tonu su jako glamurozne ali ujedno i svakodnevne što odgovara mnogim ženama.
Bakarne nijanse nas pomalo vraćaju u devedesete a ukoliko imate tamniji ten ova nijansa će vam najviše pristajati. Pored ovih tonova tu su i zemljani tonovi zbog svoje jednostavnosti i lepote poput zelene, bež i sive boje.Saznajte koje će nijanse lakova koje će dominirati…

Više o kursu Manikira,pedikira i depilacije klikom OVDE

 

 

Pre nego što počnete da lakirate nokte, obratite pažnju na to da lak koji ste odabrali bude dovoljno tečan i razmazit. U protivnom, mogli bi naići na nepotrebne otežavajuće okolnosti u vidu zadržavanja grudvica laka na vašim noktima, što bi dalje rezultiralo nedovoljno urednim rezultatom i izgledom noktiju.

Ukoliko vam se dogodi da ste ustanovili da je lak gust i nedovoljno razmazit, rešite to tako što ćete u njega sipati par kapi acetona i promućkati ga.

Kada je gustina laka odgovarajuća, pre početka samog nanošenja na nokte, uredno pripremite nokatne ploče. na kojima ne sme biti zaostalih tragova prethodnog sloja laka.

Nokte takođe prethodno uredno oblikujte i na taj način pripremite za lakiranje.
Za pojačanu trajnost laka na svojim noktima, koristite neki od gelova i premaza predviđenih za to. Birajte kvalitetne i postojane lakove i izbegavajte predug kontakt noktiju sa vodom i grubim predmetima sa kojima vaši nokti mogu ostvariti trenje. Takvi predmeti su recimo sunđer ili žica za sudove i slično. Od njih, nokte možete zaštiti higijenskim rukavicama, koje osim što štite vaše nokte, imaju pozitivan uticaj i na zaštitu kože ruku u celini.