Select Page

NASTUPI NA MALDIVIMA - priprema za imitacije učesnika reality show-a

Nastupi na Maldivima

Kada su nastupi na Maldivima u pitanju Tim Akademije Purity je zadužen za celokupnu šminku, frizuru i masku. Pratili smo svaki njihov nastup i bićemo uh njih tokom celog emitovanja reality showa “Maldivi”. Na početku nedelje, učesnici dobijaju različite zadatke od svojih mentora. Zadati nastupi su često pevački ali ne i fizički prilagođeni učesnicima. Na našem timu je zadatak da što više približi izgled učesnika onome koga imitira. Priprema se ogleda u posmatranju različitosti i pronalaska rešenja kako doći do maksimalnog podudaranja izgleda. Nastupi na Maldivima ne bi bili potpuni bez šminke, frizure i maske. 

Prva imitacija po redu je bila Dalila koja je imala zadatak da peva pesmu od Jenifer Lopez – On the floor. Pesme na stranom jeziku se prevode i prilagođavaju našem jeziku. To otežava zadatak učesnicima jer većinu pesama poznaju u originalu. Dalila po građi i crtama lica podseća na svetsku zvezdu JLo tako da nam je zadatak bio olakšan. Dalilu smo šminkali po uzoru na šminku koju JLo nosi u spotu. U pitanju su bakarne i zlatne boje sa neutralnim sjajem na usnama. Sledeći takmičar je Miloš u ulozi Saše Kovačevića. Uz male izmene crta lica, naočari za sunce i prilagođenom kostimu Miloš je veoma podsećao na Sašu Kovačevića. Sledeći zadatak je već bio teži – Sandra u ulozi Marije Šerifović. Prvi problem na koji smo naišli bila je velika razlika u fizičkom izgledu. Sa perikom, naočarima i kostimu nalik Marijinom na nastupu Evrovizije, Sandra je otpevala pesmu “Molitva”. Sve nas je očarala svojim glasom a uz pomoć igrača oko sebe prenela nam je atmosferu Evrovizije. Nastupi na Maldivima se nastavljaju u stilu narodne muzike.

Ivana i Darko su bili u ulozi Ace Lukasa i Ivane Selakov u pesmi “Daleko si”. Ivana veoma podseća na pevačicu Ivanu Selakov i mnogi su je upoređivali sa njom u privatnom životu. Uz istu boju kose i sličnu građu dovoljno je bilo da je našminkamo u stilu svoje “dvojnice”. Aca Lukas sam po sebi ima veliki broj karakteristika. Tu je duga crna kosa do ramena, crne naočare za sunce i brada. Za razliku od Darka ima neznatno širi nos tako da smo, pored perike i brade, takođe radili i veštački nos. Kako su izgledali svi nastupi na Maldivima možete pogledati na youtube kanalu Happy televizije. 

POGLEDAJTE TELEGRAFOV EDITORIJAL SA NINOM ANTIĆ

nina antić

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA PRAKTIČNE NASTAVE POLAZNIKA AKADEMIJE

moć profesionalne šminke