Select Page

Najbolji način da imate savršene trepavice

Najbolji način da imate savršene trepavice

Najbolji način da imate savršene trepavice

 

Da biste imale perfektne trepavice morate da znate neke trikove kao i najbolji način da imate savršene trepavice.Kada izvučete maskaru iz tube, lagano savijte njen vrh tako da bude pod pravim uglom u odnosu na dršku, kako biste lakše manevrisali sa njom. Biće vam lakše da dođete do malih dlačica u uglovima i nećete pokvariti šminku.Nova bočica maskare može imati na četkici višak proizvoda u prvih nekoliko korišćenja, izazivajući stvaranje grudvica. Zbog toga pre nanošenja maskare, obrišite višak na maramicu, pa onda krenite sa nanošenjem.Ako ravnomerno nanosite maskaru, količina proizvoda na vrhovima trepavica će ih vući na dole, pa će se posle nekoliko minuta one ispraviti. Zbog toga je bolje da nanesete deblji sloj maskare na koren trepavica, a tanji na vrhove. To možete da postignete tako što ćete prvo da pomerate četkicu levo desno pro korenu trepavica, a onda da je povučete na gore.Vodootporna maskara je sjajna za učvršćivanje uvijenih trepavica i ne razmazuje se poput obične maskare tokom dana. Međutim, kako je teško skinuti je na kraju dana, preporučujemo vam da nanesete sloj obične maskare, pa zatim sloj vodootporne formule i oduševiće vas rezultat.Tako će one izgledati tamnije i deblje. Menjajte pogled na gore i pogled na dole kako biste pravilno naneli maskaru.Okrenite četkicu vertikalno za deblje trepavice, a horizontalno za prirodniji finiš. Videćete da je razlika ogromna.
Pređite četkicom za nanošenje lajnera preko maskare, pa iscrtajte liniju na gornjem ili donjem kapku po želji. Maskarom u boji obrva možete da ih potamnite, popunite praznine, kao i da ih oblikujete i učvrstite na mestu. Prvo uklonite višak maskare sa četkice pa ih lagano iščetkajte.
Ako vaše trepavice odbijaju da se uviju, pomoći će ako ih uvijete i posle nanošenja prvog sloja maskare. Vlažnost proizvoda će pomoći u uvijanju.

Više o kursu za NADOGRADNJU TREPAVICA klikom OVDE

Skills

Posted on

February 24, 2016