Select Page

Najbolji hemijski piling za kožu

Najbolji hemijski piling za kožu

Opis: 10%kiselina –duboki piling kože i uklanjanje mrtvih ćelija kože unutar epiderma,rastvara i topi ćelije polako i bezbolno.Izbeljuje kožu I podstiče regeneraciju ćelija epiderma.Poboljšava nivo hidratacije i revitalizacija kože.Naneti veoma tanak sloj na 3 min,isprati tekućom vodom .U slučaju da ne pokaže efekte naneti 4.danasloj na 5 min i isprati.Za dublji piling moguće je naneti 3 sloja sa pauzama između.Ako se radi piling u 3 sloja lice se ispira za 24 sata i u naredna 3 dana se ne koristi parfimisana hidratantna krema.

sastav: Shea buter, ulje badema, glicerin, skvalen,vitamin E, alantoin, dimetikon.

 

Najbolji hemjski piling za kožu i čemu služi? 

Hemijski piling se koristi hemijski rastvor da bi poboljšao teksturu kože lica odstranjujući oštećene slojeve. Pomaže kod problema sa borama, flekama na licu ili neujednačenu pigmentaciju kože. Hemijski piling se primenjuje zbog kozmetičkih razloga da bi poboljšao izgled vaše kože. Hemijskim pilingom se takodje mogu otkloniti prekancereozni izraštaji na koži, omekšati ožiljci od akni na licu i čak kontrolisati akne.

Pilinzi su procedure koje se koriste za površinsko ljuštenje kože. Ovi pilinzi se koriste za popravljanje finih linija i bora, glačanje blagih ožiljaka od bubuljica, smanjivanja tamnih mrlja na licu, dajući i vraćajući sjaj vašoj koži. Za hemijski piling možemo reći da je jedna od poznatih metoda estetske hirurgije i da se svrstava u najkorišćenjie tretmane podmlađivanja

Hemijski piling se može raditi na licu, vratu, šakama i nogama. U zavisnosti od dubine dele se na površne, srednje duboke i duboke pilinge.Ova vrsta pilinga je najefikasnija kod pacijenata kod kojih se zapaža depigmentacija na koži, sitne fleke usled sunčanja, kod ogrubele i ostarele kože, ožiljaka od akni, finih sitnih bora i sl.Za postizanje željenog efekta, ponekad će biti potrebno više tretmana hemijskim pilingom. Broj potrebnih tretmana zavisi najviše od starosti kože i od stepena njenog oštećenja.

I vi možete imati savršenu kožu i možete otkloniti sve nedostatke OVDE

 

Pogledajte kako izgleda tretman voćnim kiselinama

DSCN7622