Select Page

RAD SA NADOGRADNJOM KOSE - duga i bujna kosa za samo nekoliko momenata

Rad sa nadogradnjom kose

Rad sa nadogradnjom kose na današnjem modelu je mikroring tehnikom. Model ima prirodnu ravnu kosu sa dlakom srednje debljine. Farbana je dugi niz godina a trenutna boja je tamno smeđa. Dužina kose dolazi do ramena. Međutim, 3 do 4 centimetara kose je oštećeno različitim toplotnim izvorima tokom stilizovanja. Zbog toga, kosu smo prvo ošišali tj. uklonili smo višak oštećenih krajeva. Dobro smo oprali kosu sa dva šampona i naneli hranljivo pakovanje. Kosu za nadogradnju smo već pripremili pre nekoliko dana. Iščešljali smo repove kose koja će se nadogradjivati i povezali je po pramenovima. Takođe, radili smo skidanje boje sa kose koja se priprema za nadogradnju, izjednačavamo boju skidačem boje. Pored toga radili smo kolorisanjem kose koja se priprema za nadogradnju, kao i izjednačavanje kose koju pripremamo sa bojom kose klijenta. 

 

 

Rad sa nadogradnjom kose, pored farbanja kose za nadogradnju, zatehva i farbanje prirodne kose. Radimo specijalno toniranje kose, šišanje kose klijenta, pranje i feniranje kose klijenta na kojoj će se kasnije raditi nadogradnja. Nadogradnju kose na ovom modelu radimo mikroringovima. Mikroringovi su sitni metalni prstenovi, specifično pravljeni za nadogradnju kose. Nakon postavljanja kose i mikroringova radimo šišanje i oblikovanje nadogradjene kose, obzirom da se ona šiša i oblikuje na specifičan način. 

 

 

Nadogradnja kose zahteva nešto drugačiju negu nego prirodna kosa. Umetci se neguju poput vaših vlasi – peru se i tretiraju na isti način. Nadogradnja se isto tako može istanjiti standardnim iščešljavanjem i tretiranjem kose, tako da i kada vaša kosa nabuja to će se odraziti na vaše veštačke pramenove. Da biste u sto dužem periodu nosili vašu nadogradnju, preporučuje se da potražite vrhunske preparate za negu kose. Nadogradnjom kose postižemo više efekata: trenutan novi izgled o kome mozete lako da se starate, izmena imidža u bilo koje vreme znajući unapred životni ciklus kose. Takođe, na nadogradnju možete postavljati interesantne predmete poput perlica a bez da upropastite vašu prirodnu kosu. Možete videti na koji način vam duga kosa stoji pre nego se odlučite na spor i mukotrpan posao negovanja vaše kose.

POGLEDAJTE VIŠE O KURSU NADOGRADNJE KOSE

image-0-02-01-75b1205ac34ac54af559311a1fc83e74c582ecf339f1def6deecfa8ce2ae81bf-v

POGLEDAJTE VIŠE O FRIZURAMA KROZ ISTORIJU

frizure kroz istoriju

POGLEDAJTE VIŠE O MISS SRBIJE U TELEGRAFU

andjelija-rogic013