Select Page

PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE - nove članice kompanije MissYU

Profesionalne fotografije novih članica MissYu kompanije

Profesionale fotografije modela kompanije MissYu ostvario je stručni tim Akademije uz asistenciju polaznika kursa za frizera, profesionalnog i scenskog šminkanja. Čitav tim je bio zadužen za njihov izgled a u pitanju je bilo njihovo prvo profesionalno fotografisanje. Kao članice kompanije MissYu i buduće Miss one će se veoma često fotografisati. Te profesionalne fotografije mogu biti u svrhu reklama, kampanja, promocija, postera, kataloga, kalendara, editorijala i mnogih drugih formi. Na ovim snimanjima one mogu naučiti mnogo toga od fotografa koji rade sa njima. Fotograf zna šta mu je potrebno za fotografiju i zato mora konstantno komunicirati sa modelom. Poziranje nekada može biti teško ili naporno ali tu je čitav tim da se pobrine oko savladavanja prepreka. Ono što se vidi na fotografiji rezultat je šminke, frizure, prirodne lepote modela, harizme i svetlosti u fotografiji. 

Profesionalne fotografije najbolje izgledaju kada je frizura modela svedena i uredna. Koncentrisali smo se najviše na stilizovanje kose prelamanjem – presom, kupom ili figarom. Većina modela ima dugu i negovanu kosu tako da uvijanje talasa i lokni bilo olakšano. Duga kosa je jedan od simbola ženstvenosti a takva osobina svakako pristaje jednoj Miss. Pre svakog delovanja aparatom koji emituje toplotu kosa se mora zaštititi preparatima koji sprečavaju oštećenje kose tokom stilizovanja. Modeli konstantno transformišu kosu a nega i zaštita je ključna kako bi se održao njen kvalitet. 

Profesionalne fotografije ne mogu biti podtpune bez profesionalne šminke. Na modelima smo radili beauty šminku koja pokriva nedostatke a ističe najlepše delove lica. Pre samog nanošenja tena koristimo iluminirajući prajmer koji daje svežinu i sjaj ispod samog tena tako da deluje veoma prirodno. Ukoliko imamo crvenilo, fleke od sunca ili tamne podočnjake koristimo korektore u boji kako bi smanjili korišćenje velike količine tečnog pudera. Tudimo se da istaknemo prirodnu lepotu modela i koristimo kremaste proizvode koji na fotografiji izgledaju veoma prirodno. Kremaste senke za oči, rumenila i karmina u roze ili boji kajsije daju posebnu svežinu licu. 

POGLEDAJTE VIŠE O IZBORU ZA MISS ISTOČNE SRBIJE

13529003_1203106069739705_2828196837413267565_n

POGLEDAJTE PRETHODNA FOTOGRAFISANJA SA NOVIM ČLANICAMA KOMPANIJE MISSYU

MIR_0480