Select Page

MINA ČUPIĆ U TELEGRAFOVOM EDITORIJALU - šminka i frizura Akademija Purity

Mina Čupić u Telegrafovom editorijalu

Mina Čupić ima 20 godina. Završila je Šestu beogradsku gimnaziju i trenutno je student prve godine na Comtrade IT akademiji. 

Pored konstantne i neumorne potrage za znanjem, Mina se bavi i sportom – trenirala je odbojku deset godina. Ali čini se da njoj dan traje 36 sati jer je ove godine učestvovala i na izboru za Mis Srbije gde je ponela laskavu titulu Mis Šarma.

 “Sve ove stvari za mene već sada predstavljaju daleku prošlost jer vreme prosto proleće kada imate priliku da učite neverovatne stvari koje ćete koristiti na poslu. Naravno, ovde se ne školujem za bilo koji posao, već posao budućnosti, zapravo, ta budućnost je već sada prisutna kod nas u Srbiji i na IT akademiji”, priča Mina Čupić.

 

 

Iako u IT svetu, pogotovo u Srbiji, nema puno devojaka, samo jedan pogled na lepu i pametnu Minu dovoljan je da poželimo da se to što pre promeni.

“Pored brojnih izbora koji su bili predamnom, izabrala sam Comtrade IT akademiju jer je to mesto gde na jednom mestu mogu da učim i vidim ljude koji se tim poslom već bave. Zato sam sigurna da ću dobiti sve što mi je potrebno da odlične ocene za koje su zaslužni vrhunski profesori pretvorim u uspešnu karijeru”, priča Mina Čupić.

Za njen besprekoran izgled pobrinuo se tim stručnjaka Purity akademije, a fotografije je snimila Aleksandra Bogićević.

Mina Čupić sarađuje sa Akademijom Purity već duže vreme. Bili smo sa njom na njenom prvom profesionalnom fotografisanju, zatim na modnom editorijalu Akademije, na regionalnim izborima za Miss, pripremama u Porto Carasu i finalu izbora za Miss Srbije 2016. Ponovo se srećemo sa njom u editorijalu za Telegraf. Za ovo fotografisanje smo se odlučili za glamuornu šminku u neutralnim nijansama. Minine oči boje kestena smo istakli eyelinerom i osenčili neutralnim nijansama. Usne koje se veoma ističu na njoj su boje mesa sa sedefasim odsjajem. 

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ U MODNIM EDITORIJALIMA?

_DSC1567

POGLEDAJTE VIŠE O IVI PAVLEKOVIĆ U TELEGRAFU

Iva Pavleković