Select Page

Mezoporacija i hidratacija lica

Hijaluron, Kolagen, Elastin

Na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity je rađen tretman mezoporacije i hidratacije kože sa Purity i NMF nanotehnološkim Izraelskim preparatima. Na početku tretmana nanosimo Purity cleasing gel za dubinsko hemijsko čišćenje kože. Purity cleasing gel nanosimo na lice, vrat i dekolte i vlažnim rukama, laganim kružnim pokretima čistimo i dezinfikujemo kožu, uklanjamo mlakom vodom, sa kozmetičkim sunđerima. Nakon hemijskog čišćenja lica, nanosimo NMF enzimski piling radi uklanjanja izumrlog površinskog sloja, sačekamo 10 minuta da koža upije sve potrebne hranjive supstance i da se piling osuši zatim ga blagim kotrljajućim pokretima uklanjamo sa lica, višak NMF enzimskog pilinga uklanjamo kozmetičkim sunđerima.

Nakon što smo završili hemijsko čišćenje lica izvršili smo pregled kože i zaključili da klijent ima suvu i osetljivu kožu. Naneli smo serume hijalurona, kolagena i elastina na lice, vrat i dekolte i pomoću aparata mezoporacije dubinski uneli serume i hidrirali kožu.

Nakon mezoporacije nanosimo NMF Aloe vera gel masku na lice vrat i dekolte radi bolje hidratacije lica, sačekamo 10 minuta da koža apsorbuje i zatim masku uklanjamo kozmetičkim sunđerima. Nakon maske nanosimo Purity hydrafeel mist, hidratantni sprej koji će čuvati kožu od štetnih spoljnih faktora i nakon toga nanosimo Purity pore minimizing mist sprej koji će zatvoriti pore i učiniti da tretman bude dugotrajniji i efikasniji i na kraju tretmana nanosimo Purity toniranu kremu sa zaštitnim faktorom 50.

Nakon tretmana mezoporacije i hidratacije lice je osveženo, zategnuto i hidrirano. Za kućnu negu preporučujemo Cheyladerm serum i hidratantnu kremu. Cheyladerm je Švajcarska kozmetologija koja je prirodna, bez životinjskog porekla bazirana na hijaluronskoj kiselinii i Alpskoj izvorskoj vodi. Služi za prevenciju bora, za hidrataciju kože, za ožiljake od akni i usporava starenje kože.

Pogledajte kako izgleda tretman lica sa parafinom

Parafinska maska

Pogledajte rad sa hijaluronskim filerima

DSCN9652