+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Lipofilna hranjiva maska za lice

Purity purely younger maska za lice

 

Današnja preporuka za negu kože je maska za lice iz Purity nanotehnološke linije Purely Younger Lipophilic Nourishing Mask. U profesionalnoj upotrebi Lipofilna hranjiva maska se pokazala kao najpogodnija za regenerisanje suve i normalne kože. Takodje ova maska se koristi u medicinskim tretmanima nakon komedoekspresije i anti-age tretmanima jer sadrži u sebi hijaluron i samim tim vraca turgor kože i elastičnost. Lipofilna hranjiva maska prodire duboko do drugog sloja kože – derma. Purely Younger Lipofilnu hranjivu masku preporučujemo za kućnu upotrebu. Jednostavno se nanosi na čistu kožu u tankom sloju na predelu lica i vrata i dekoltea , sačekati 10 do 15 minuta , može se aplikovati na kožu i danju i noću , 1-2 puta nedeljno. Ova maska postiže optimalnu hidratantnost , pomaže kod isušivanja kože , koža postaje glatka i ishranjena. Pomaže kod upalnih procesa i akni . Pakovanje lipofilne hranjive maske sadrži 300 ml.

 

 

Aktivni sastojci Purely younger lipofilne hranjive maske su:

Glicerin – Bezbojna gusta tečnost dobijena iz prirodnih masti i ulja. Glicerin nije otrovan i siguran je za upotrebu. Ne iritira zadržava vodu u koži i ne isušuje

Ulje avokada – Sprečava starenje kože. Pomaže kod suve i oštećene kože,hidrira. Vraća koži sjaj i elastičnost.

Hijaluronska kiselina – Hijaluron je veoma efikasan u borbi protiv bora i izuzetno dobro hidrira kožu.

Kaolin – Bela glina je jedna od najstarijih kozmetičkih sastojaka i pomaže osetljivoj koži.

Cink oksid – Pomaže kod hiperpigmentisane kože i štiti kožu od UV zračenja. Ovaj sastav je bezbedan i za najosetljiviju kožu.

Pantenol – Zadržava vodu u koži , efikasno deluje protiv perutanja kože , hrani i dezinfikuje kožu i upalne procese.

Vitamin E – Pomaže kod suve i fotoštećene kože. Reguliše sintezu i razgradnju kolagena i elastina.

Alantoin – Podstiče epitelizaciju , regeneraciju i umanjuje upalne procese na koži.

 

 Svi ovi sastojci su odličan spoj i čine Lipofilnu hranjivu masku posebnom , jer u njoj postoje svi sastojci koji su potrebni za regenerisanje , podmladjivanje , poboljšanje strukture kože i hidratacije. Sastojci su , ispitani i bezbedni za kožu.

Pogledajte kako izgleda tretman hijaluronskih filera

DSCN9652

OVDE

Pogledajte sve o plazma liftingu

plazma lifting

OVDE