+381607237853 akademija.purity@gmail.com

LAK ZA NOKTE PROTIV GLJIVICA

Lak za nokte protiv gljivica

Lak za nokte protiv gljivica uspešno leči vaše zaražene nokte. Saznajte kako deluje, kako biste bili sigurni da li je pravo rešenje za vas.

Gljivice na noktima mogu da budu uporan problem, ukoliko ne krenete da ih lečite na vreme. Na prvu promenu izgleda nokta, trebalo bi da odreagujete odmah. Nokat koji je zaražen gljivicama može da dobije žućkastu boju, da krene da se kruni i ima neprijatan miris.

Postoji mnogo razloga koji utiču na pojavu gljivica na noktima, a kao preventiva, na prvom mestu jeste adekvatna nega stopala.

Gljivične infekcije noktiju su rešive ali lečenje obično dugo traje i zavisi od težine stanja i vrste gljivica koje ga uzrokuju. U nekim težim situacijama lečenje može da potraje i mesecima. Čak i ako se stanje nokta poboljša, ponovne infekcije su česte.

Lečenje može biti uz pomoć lekova, krema ili sprejeva protiv gljivica. Ukoliko lečenje počnete na vreme najbolje je da to bude sprej za gljivice. Krajnji rezultat lečenja nećete videti sve dok nokat u potpunosti ne izraste. Može proći šest meseci i duže, kako bi se otklonila infekcija.

Lak za gljivice na noktima koristi se na prethodno oprane i čiste nokte. Vaši nokti treba da budu skroz suvi i da nisu izlakirani. Jednom dnevno se premaže zaražen nokat i okolna koža. Nakon sedam dana obrišite nagomilane slojeve alkoholom i ponovo nanesite novi sloj. Možda ćete morati koristiti ovu vrstu laka za nokte svakodnevno, nekada čak i do godinu dana – što mnoge odbija da uopšte krenu sa korišćenjem laka za gljivice.

Ipak, treba znati da aktivni sastojci laka za gljivice prodiru duboko u nokte i na taj način sprečavaju razvoj mikroorganizama, štiteći nokte od mikoze.

Lak za gljivice na noktima uspešno obnavlja sve promene na noktima  i efikasno ubrzava njihovu regeneraciju. Nakon uspešnog lečenja nokat dobija zdrav izgled, brišu se svi tragovi gljivica i posvetljuje se nokatna ploča. Ako se redovno koristi i na način kako je propisano, postaje dobra i snažna zaštita protiv svih vrsta infekcija.

 

KURS MEDICINSKOG PEDIKIRA - učinite da svačiji korak bude lakši i bezbolniji, a izgled lepši

medicinski pedikir

VIDI OVDE

Izaberite Vaš željeni TRETMAN STOPALA u salonu Akademije Purity

tretman stopala

ZAKAZIVANJE