Select Page

Kurs tetoviranja na Akademiji Purity

Kurs tetoviranja na Akademiji Purity

Tokom kursa polaznici rade različita tetoviranja na Akademiji. Zanimljivost tokom rada se ogleda u stvaranju nečeg novog što je svakako izazovnije za tatoo umetnika.Tetovaža često nosi i neku ličnu poruku i može imati posebno značenje.
Mnoge kulture sveta stvorile su različite tatoo motive koji imaju svoje značenje. One su u pojedinim kulturama odredjivale status nosioca u grupi i bile su deo mnogih obreda. Oslikavanje na telu ima svoju istorijsku priču i veoma jako značenje za svaki period. Ukrasiti telo tetovažom nije samo nečija želja ili potreba zbog trenda to je jednostavno obeležije koje nosi poruku i ideju. Trajnim unošenjem mastila različitih boja u kožu dobija se željeni oblik. Razlozi za tetoviranje mogu biti raznoliki ali svi ti razlozi su nastali iz iste potrebe da čovekova sećanja ne blede.

Nastava na kursu tetoviranja predmetno je bila usmerena na iscrtavanje tetovaže malo većeg i zahtevnijeg oblika do sada. Unošenjem boje pod kožu korak po korak i velikom dozom strpljenja tetovaža je dobila svojE puno značenje i odličan izgled. Već sada posle nekoliko časova nastave očigledno se primećuje napredak u radu samim tim što je iz časa u čas sve izazovnije i zanimljivije. U tome se i ogleda konačan cilj kurs tetoviranja da kursisti ovladaju svim veštinama potrebnim na putu do profesionalnosti.

VIŠE O KURSU ZA TATTOO MAJSTORA SAZNAJTE

na kursu tetovaže

POGLEDAJTE VIŠE O UMETNOSTI OSLIKAVANJA TELA

body art nastava

POGLEDAJTE VIŠE O NOĆI VEŠTICA 2016

noć veštica

POGLEDAJTE VIŠE O TRAJNOJ ŠMINCI OBRVA

dscn4027