Select Page

KURS SMINKE-POSTANI CECA

transformacija igrom senki

kurs sminke

Kurs sminke – postani Ceca

Igra senki

Urođene crte lica moguće je vizuelno promeniti potamnjivanjem i prosvetljivanjem određenih regija. Ako želimo odredjeno lice da približimo izgledunekog  drugog lica, moramo poznavati anatomiju i dobro ga proceniti. Ovog puta transformacija je bila inspirisana poznatom folk pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kurs sminke

Ako tražite kurs koji je zasnovan velikid delom na vežbanjima i praktičnoj nastavi, Akademija Purity je pravo mesto za vas Čak 90% naših polaznika potvrdilo je da je praktična nastava veoma sadržajna. U prilog tome govori i činjenica da naši polznici nakon mesec dana praktičnog usavršavanja na kurs sminke, imaju priliku da se priključe samom vrhu ove profesije i sminkaju poznate glumce, pevače i ostale profesionalce.

Teorijski i praktični rad organizovani su tako da u nastavi nema “praznog hoda”. Kurs sminke je takav da se narocito obraća pažnja na individualni razvoj svakog makeup artiste. Zato se na ovakvoj obuci kao sto je kurs sminke Akademije Purity, svakome pruža mogućnost da se pored osnovnih tehnika šminkanja usavršava u oblsti scenske i filmske šminke, maske i specijalnih efekata.

Trenutno na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity, u oblasti makeup umetnosti vode četiri profesora. Ukoliko želite da pogledate više informacija o svim profesorima Akademije, kliknite ovde.

Važno je napomenuti da se na nastavi koristi više profesionalnih brendova i to onih sa kojima je najlakšenaučiti samu tehniku i proces rada tokom šminkanja. Na kursu je obezbedjen materijal za rad svakom polazniku i studentu, tako da nema dodatnih troškova. Profesori Akademije Purity smatraju da svaki profesionalni šminker, iz higijenskih i stručnih razloga, mora imati sopstvene četkice za rad.

Kurs sminke

Ukoliko želite da pogledate u kojim ustanovama naši polaznici i studenti imaju praksu, kliknite ovde.

Ukoliko vas zanima sta se sve radi i uči na kurs sminke, kliknite ovde

Na donjim fotografijama možete pogledati kako su plaznici kursa scenskog šminkanja i kurs sminke akademije Purity, senčenjem uradili makeup koji podseća na stil pevačice Svetlane Cece Ražnatović.