Select Page

KRISTINA ČANKOVIĆ na Purity tretmanu lica

Kristina Čanković na Purity tretmanu lica

Pevačica i balerina Kristina Čanković uživala je u Purity tretmanu lica na Akademiji Purity. Naš Purity tretman lica se sastojao iz nekoliko faza. Prvo smo izvršili klinički pregled kože kako bi utvrdili šta joj je potrebno. Započeli smo hemijskim čišćenjem lica. Apšminkovanje – uklanjanje šminke – je prvi korak kako bi uklonili bilo kakve nečistoće sa lica. Koristimo Purity Cleansing gel koji svojom bogatom penom zalazi u svaku poru i oslobađa je nečistoća. Sledi Purity Alpha beta piling. On će ukloniti izumrle ćelije na površini kože i učiniti je nežnom i mekom. Nakon pilinga radimo blagu lifting masažu. Ona se radi na ključnim tačkama lica gde se koža sa godinama opušta. Ciljana mesta su brada, vrat, jagodice, čelo i regija oko usana.

 

Nakon masaže unosimo serum hijalurona, elastina i kolagena. To činimo mezoporacijom. Ona unosi ove aktivne sastojke u najdublje slojeve kože. Kristina Čanković ima vidljivu promenu boje u određenim delovima lica. Zato ćemo koristiti Purity Brightening mask – maska za izbeljivanje kože. Pomožu nje ćemo ujednačiti ten i posvetleti tamne delove lica. Koristimoserum za negu oko očiju koji ublažava bore i fine linije. Takođe koristimo serum sa vitaminom C. U ovom sunčanom periodu je potrebno da koristimo zaštitu od sunca. To činimo Purity Pure solar defense toniranom kremom. Ona će ujednačiti ten nakon tretmana, negovati kožu i zaštititi od štetnih UV zraka. 

Kristina Čanković je bivša pevačica grupe Luna. Pored toga što peva Kristina Čanković je i balerina. Kaže da joj najviše prija izolacija iz medija i mir svoje porodice. Zaštićena je i podržana od strane svog supruga, što joj puno mi znači. Slobodno može da kaže da ponosno korača zemljom. Muziku i balet voli, to je njen život, ali postoji nešto vrednije, a to je porodica. Kristina Čanković ima dvoje dece i prija joj porodičan život. Planira da se vrati na scenu i snimi singl.

POGLEDAJTE ŠTA JE TO TRETMAN SA ZLATNOM MASKOM

tretman sa zlatnom maskom

POGLEDAJTE VIŠE O PURITY ANTIAGE AMPULAMA