Select Page

SAJAM KOZMETIKE U BOLONJI - studenti i profesori Akademije, putovanje i edukacija

Sajam kozmetike u Bolonji

Studenti Akademije Purity su u pratnji svojih profesora putovali na sajam kozmetike u Bolonji “Cosmoprof”. Zamolili smo ih da nam opišu svoje utiske. 

Teodora Davidović: “Najlepši grad u kojem smo bili je Bolonja ali me je oduševila i crkva Santa Maria Della Salute u Venciji i vožnja gondolom. Sve je bilo odlično samo što dana kada smo mi obilazili sajam nije moglo ništa da se kupi.”

Milica Stanković: “Događaj na sajmu koji je ostavio najveći utisak na mene bio je Essence Lab na čijem štandu smo sami pravili svoje sjajeve za usne. Najlepši grad koji smo posetili bila je Venecija.”

Milica Živanović: “Najlepši grad koji smo posetili bio je Bolonja, baš zato što je studentski grad i ima prelepe građevine. Sajam kozmetike u Bolonji je bio izuzetno zanimljiv, otišli smo sa mnogo korisnih informacija i testera različitih proizvoda.”

Ana Kulić: “Padova je ostavila veoma lep utisak na mene. Upoznali smo deo Italijanske kulture i način življenja nedeljom pre podne. Sajam u Bolonji je odličan, mnogo ljudi, nemoguće obići sve što vas zanima u jednom danu ali svakako edukativan.”

 

 

Sandra Kotur: “Malom nepažnjom je došlo do zagubljenja mojih dokumenata pa sam morala sa jednim od profesora da odem u Trst. Grad me je potpuno oduševio, otvoreno more, nebo se spaja sa njim. Stanovnici i turisti šetaju pored mora, uživaju u popodnevnom suncu. Raj na zemlji. Sajam u Bolonji je bilo celodnevno uživanje u različitim štandovima i proizvodima iz naše struke”

Marija Stupić: “Što se tiče oblaska Italije Crkva Svetog Antonija u Padovi me je potuno oduševila, ostaci njegovih mošti i vrednih predmeta koji se pažljivo čuvaju. Najzanimljiviji deo sajma je bio Loreal i NYX show gde smo uživo gledali različite tehnike šminkanja i stilizovanja frizura.”

Anđela Vasović: “Sajam u Bolonji me je oduševio njegovom veličinom. Ne može se obići za jedan dan. Želela bih da jednog dana budem deo tog sajma sa svojim poslom. Bolonja je moj favorit u odnosu na sve gradove.”

POGLEDAJTE VIŠE O ŠMINCI STAROG HOLIVUDA

šminka starog holivuda

POGLEDAJTE VIŠE O SEMINARU O PRIRODNOM KOLAGENU

IMG_20160729_104615

POGLEDAJTE VIŠE O AKTUELNIM DOGAĐAJIMA NA AKADEMIJI PURITY

idj videos