Select Page

Kako ukloniti bore ampulama

Kako ukloniti bore ampulama

 Kako ukloniti bore ampulama? Instrukcije: Jednom nedeljom u mesecu

Naneti 1 ampulu nežno na lice, vrat i dekolte.Izbegavati kontakt sa očima, ako se to desi , odmah isprati vodom. Same ampule u svom sastavu imaju: Glicerin-prirodni/palma i kokos/održava dugoročnu hidrataciju kože i sprečava isušivanjezahvaljujući svojom higroskopnom aktivnošću kao apsorbent vode.

Kako ukloniti bore ampulama i šta sadrže? 

Kompeks koji simulira bot o k sastoji se od 6 prirodnih amino kiselina i pomaže održavanju dubine bora i nesvesnih kontrakcija mišlica lica . Zahvaljujući tome daje koži gladak i zategnut izgled. Takođe oslobađa komponente koje relaksiraju mišice lica za razliku od bot o ka koji ih paralizuje. Extract kigelije i kavilage-extrakti koji se prave iz drveća koja rastu u Africi i Americi. Pomaže u dugotrajnom učvršćivanju i zatezanju kože.

Kako ukloniti bore ampulama i kako primenjivati masažu protiv bora? 

Masaža lica protiv bora je u poslednje vreme široko primenjena. Ključ za očuvanje mladosti leži u vašim rukama i zavisi od vaše svesti o pravilnoj nezi kože. Kada je nega lica u pitanju postoji pravo rešenje koje može ukloniti sve nepravilnosti sa vašeg lica. Daleki istok i istočnjačka kultura poznati su po alternativnim metodama lečenja koje podrazumevaju masažu i terapiju eteričnim uljima. Masažom lica se vidljivo smanjuju bore, koža postaje zategnuta i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se i nestaju podočnjaci, podstiče se regeneracija ćelija i ćelijsko disanje, podstiče se protok limfe i na taj način se ubrzava razmena materija.
Vlada mišljenje da su rezultati vidljivi nakon dve nedelje svakodnevne masaže  i onda ćete videti prve pozitivne rezultate.

Uklanjanje bora više vam neće predstavljati problem ako kliknete OVDE jer su mnogi na taj način rešili takav problem. 

Saznajte na koji način možete ukloniti bore

imagesrrr